Hafiz Hamidon pembaca setia blog Denaihati

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Jutaan terima kasih kepada saudara Hafiz Hamidun kerana sudah lama menjadi pembaca blog Denaihati.com. Rahsia ini terungkai apabila bertemu beliau baru-baru ini. Abang Denaihati memang sudah lama meminati lagu nyanyian Hafiz Hamidun siap download semua lagu beliau di Apple Store. Penyanyi Zarul Umbrella yang juga sahabat Abang selalu cerita kemahiran Hafiz Hamidun menguruskan sosial media dan baru-baru ini beliau ada projek video pendek dengan Mira Filzah.

Tak sangkakan apabila kita menulis dengan baik siapa sahaja akan membaca penulisan kita. Saudara Hafiz juga membaca blog kak Red Mummy sejak dari awal lagi. Jadi jangan pernah putus asa kalau blog kita tidak ramai pembaca kerana menulis dengan bahasa yang baik dan pengisian yang bagus. Sebenarnya ramai yang bakal mengikuti blog kita secara organik apabila penulisan kita masuk ke dalam indeks Google. Siapa tahu mungkin Siti Nurhaliza atau Panadelal Riong membaca setiap artikel yang kita tulis.

Terima kasih ALLAH, kita manusia tiada kuasa melainkan buat yg terbaik dalam setiap apa sahaja yg kita usahakan, kemudian baru berbaloi dengan tawakal dan doa. Semuga akan ada banyak kerjasama antara Denaihati Network dan team Hafiz Hamidun di masa depan.

Ni semangat nak buat contest iPhone 7 paling tak pun hadiah cover iPhone 7 . Ada yg sokong contest ke?

Jangan lupa baca terus blog Denaihati.com.

Abang Denaihati
Denaihati.com

Nota : Baca juga artikel menarik dibawah dan share pada kawan-kawan  niat sebagai amal jika ia memberikan menafaat.

32 Comments

  1. Bestnye.. suke bace post encik denaihati nih.

    Nak tips tenang.. tips jadi isteri solehah, nak cari set menyusu dan berpantang. Jemput jalan2 ke blog saya…
    amanahbuatku.blogspot.com

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!