Google PageRank update besar-besaran

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, terima kasih kepada Azuanrazi yang maklumkan bahawa PageRank denaihati dah kembali semula ke PR4 setelah turun ke PR0 awal Jun 2010. Mengikut maklumat Azuanrazi google sedang update pagerank besar-besaran. Alhamdulillah berkat sokongan kawan-kawan dan belajar dari kesilapan yang telah dilakukan sebelum ini PR blog ini sudah meningkat semula setelah jatuh merudum. Mungkin entri Kejatuhan Google Pagerank suatu pengajaran boleh menjadi antara tips kepada yang masih mencari-cari cara untuk tingkatkan PR. Kulanzsalleh pun ada buat review tentang google pagerank update yang terkini.

Aku bukan orang tepat nak mengajar ilmu Pagerank ni sebab aku pun tengah belajar. Kalau teman-teman nak belajar setakat ni antara Blog Melayu yang bagus menerangkan Pagerank dalam Bahasa Melayu adalah Ariffshah.com (jooom terjah ramai-ramai). Dah check ke PR blog tu kalau belum joom check kat PR checker.

[ad#advertlets336]

250 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!