Gadget Impian Siapa Yang Bertuah

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, setiap minggu ada sahaja gadget baru yang dilancarkan dengan teknologi baru. Kalau nak ikut memang tak terikut. Harga gadget baru ini pun boleh tahan tak semua mampu memiliki. Kalau nak yang murah kena cari yang second hand dan kalau rajin mencari tak mustahil boleh dapat yang bagus kualitinya.

Contest Gadget Impian pasti akan membantu 5 Rakan Blogger mencapai impian mereka. Semua peserta telah berusaha semaksima yang boleh untuk menjadi 10 yang terbaik. 10 yang terbaik akan berjuang pula untuk menjadi 5 yang terbaik antara yang terbaik.

Ada yang tanya kenapa susah sangat Contest Gadget Impian ni. Nak dapat barangan impian memanglah susah dahlah tu budgetnya bukannya murah. Penganjur dan sponsor perlu mengeluarkan budget lebih daripada RM15K dan tak ada pun syarikat besar yang sudi nak sponsor sebab blog Denaihati masih lagi blog cap sardin.

Kalau contest Gadget Impin mencapai matlamat dan tak ada manupulasi rasanya nak buat second contest tahun 2012. Macam sokong tak?

Kepada Rakan Blogger yang akan terpilih bersiap sedia pusingan yang lebih mencabar.

212 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!