Duit Raya Aidilfitri 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera, kali terakhir team Denaihati Network bagi duit raya pada tahun 2014 itu pun ada cabaran  susah tapi duit raya masa itu memang berbaloi. 2016 kita nak bagi duit raya lagi tapi kali cabaran ringkat di FB page Denaihati Network.

Duit Raya Aidilfitri

NAK DUIT RAYA TAK?

Lebih RM400 untuk dimenangi.

untuk memeriahkan lagi sambutan Aidilfitri kali ini, Denaihati Network ingin memberi duit raya kepada pemenang bertuah.

Bagaimana untuk memenangi duit raya pada tahun ini?

Ikut 3 langkah mudah di bawah, sila pastikan anda follow 3 langkah ini untuk memastikan anda layak untuk menjadi pemenang.

1. SHARE status ini di profile anda
2. Komen “saya nak duit raya” dan tag 5 orang kawan dan suruh mereka LIKE page Denaihati Network di ruangan komen tersebut
3. Kemudian anda boleh ulang semula komen untuk 5 rakan yang berbeza (tiada had penyertaan)

.

10 orang pemenang akan memenangi duit raya seperti berikut:

1 x RM100 (seorang pemenang)
3 x RM50 (3 orang pemenang)
6 x RM35 ( 6 orang pemenang)

Pemenang akan dipilih secara rawak dan diumumkan pada hari raya iaitu 6 julai 2016.

sama-sama kita meriahkan aidilfitri ini dengan saling memberi antara satu sama lain.

Sudah bersedia? jom Share like dan komen di page Denaihati Network.

9 Comments

  1. wah memang menarik ni..
    peluang yang tak patut dilepaskan tu..
    boleh menambah pendapatan selepas duit dihabiskan bagi duit raya kat anak-anak

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!