Dijemput ke Majlis Jamuan Petang 1Malaysia bersama PM

Pada awal tahun PM, DS Najib Razak telah mempelawa blogger Malaysia untuk hadir ke Majlis Jamuan Petang 1Malaysia di kediaman beliauΒ  di Sri Perdana, Putrajaya. DS Najib Razak telah mempelawa semua blogger Malaysia melalui Facebook, Twitter dan Media Perdana. Aku mengambil kesempatan untuk memohon untuk menghadiri Majlis Jamuan Petang 1Malaysia. Sri Perdana bukanlah tempat yang pelik bagi aku kerana sudah berpuluh kali aku ke sana semasa zaman Chedet dan Pak Lah atas urusan kerja. Aku ingin hadir Majlis ini untuk mendalami pemikiran DS Najib dengan lebih dekat.

Alhamdulillah aku telah terpilih sebagai salah seorang tetamu untuk Majlis Jamuan Petang 1Malaysia bersama PM pada 13/3/2010 dengan syarat aku mesti memberi maklumbalas sebelum 5/3/2010. Aku juga diberi peluang untuk mengajukan satu soalan untuk dijawab oleh DS Najib Razak. Pasti peluang untuk bertanya soalan tidak boleh aku persiakan dengan soalan yang main-main.

Teman-teman ada cadangan ke nak tanya soalan apa kepada DS Najib Razak.

@ Kepada teman yang mempuyai blog DoFollow dan ber Page Rank berminat untuk ikut disenaraikan sila terus ke :

1. Senarai blog DoFollow

2. Senarai blog yang mempuyai Page Rank.

38 Comments

  1. Salam penuh ceria,

    Hebatlah kau denaihati.Ada peluang untuk bersama PM dalam Majlis Minum Petang.Nanti tanya beliau bagaimana pandangan PM terhadap perkembangan blogger di Malaysia? πŸ™„

    1. @Kujie, betul tu kak jie. walaupun ketika itu sangat sibuk saya akan usahakan untuk menjengok Sri Perdana yang sudah lama saya tidak jejaki.

    1. @matjoe, bagus soalan tu cuma kalau pendapat peribadi yang pernah terjerat hutang credit card yang teruk memang aku sokong cas RM50 agar hanya yang mampu sahaja menggunakan credit card.

      1. @denaihati, setuju ngan denaihati..mmg patut kerajaan wt mcm 2..blh elakkan rakyat yg x mmpu mnggunakan kad kredit..nati da bnyak htang kad kredit ssah plak nk byar πŸ™‚

    1. @Wan Perlis, lama x jmpa org guna perkatan menge’teh ni..uhuhuh..dulu msa blik kg kt johor je dpt dgt perkataan 2..hehehe

    1. @Incik RestNrilekS, x sempat pg..dpt je undangan ke sana..tp kerja kt koleh bertimbun so terpksa la duk kolej siapkan keje..hehehe

        1. @Incik RestNrilekS, bkn aku sorang je dpt..bdak kelas aku semua dpt..sape nk pg just tulis nama kt borang yg dia bg je..lgpun umah aku mmg kt ptrajaya..cuma xsempat pg je πŸ™‚

  2. Pingback: IMCurtain.com

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!