Aplikasi Sushi King Malaysia buka peluang melancong ke Jepun

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Berita baik buat peminat sushi di Malaysia. Pasti ada yang sudah biasa dengar nama Sushi King.

Sushi Kin Sdn Bhd telah ditubuhkan pada tahun 1995, mereka memperkenalkan sushi ke Malaysia menerusi jenamanya yang terkenal, Sushi King. Rantaian restoran ini menyajikan sushi berkualiti dan masakan Jepun yang lain dengan harga yang berpatutan dalam persekitaran yang mesra dan mesra.

Mohon seminit LIKE page kami yang penuh dengan ILMU untuk jadi top 10 Malaysia! Klik Sini

Apa yang membezakan Sushi King adalah personal touch untuk menghidangkan sushi yang baru dibuat di kaiten (conveyor belt) untuk pelanggan pilih dan nikmatinya.

Pada masa sekarang, ia meliputi hampir setiap negeri di seluruh negara, menjadikan mereka sebagai restoran rantaian yang menyajikan sushi berkonsepkan kaiten Jepun terbesar di Malaysia.

Peminat sushi boleh makan dengan tenang dan berselera. Di samping pelbagai menu, Sushi King juga telah diiktiraf sijil Halal oleh pihak JAKIM pada tahun 2017 lagi.

Ramuan yang digunakan untuk menyediakan hidangan sushi yang lazat perlu melalui pemeriksaan kualiti yang konsisten. Jaminan bahawa makanan yang Sushi King tawarkan adalah selamat untuk dimakan.

Peminat Sushi King di Malaysia memang cukup ramai. Adakalanya pada hari-hari tertentu dan hujung minggu, kelihatan pengunjung ramai yang beratur di luar restoran.

Sushi King mengambil langkah untuk mewujudkan pengalaman pelanggan yang sentiasa setia bersama. Oleh itu, mereka telah membangunkan program keahlian generasi seterusnya, menerusi aplikasi mudah alih untuk membina pelanggan setia dan kekerapan memandu melalui pangkalan data.

Pengguna telefon pintar boleh memuat turun aplikasi Sushi King MY di Android dan juga iOS.

Smile points akan menggantikan Baucer sebagai ganjaran untuk ahli dan peminat Sushi King. Mungkin telah melihat ramai yang sentiasa menggunakan telefon pintar, jadi aplikasi Sushi King MY adalah pilihan terbaru.

Inilah cara smile points berfungsi:

  • Untuk setiap RM1 yang dibelanjakan, anda akan mendapat 1 Smile Point.
  • Setiap 20 Smile points adalah sama dengan Ganjaran RM1.
  • Smile points akan tamat setiap 12 bulan

Banyak lagi kelebihan-kelebihan yang ada apabila memuat turun aplikasi Sushi King MY itu. Sudah semestinya ada mata berganda, hadiah hari lahir, promosi dan peluang memenangi pelbagai hadiah.

https://www.instagram.com/p/BtLN_yUBh89/?utm_source=ig_web_copy_link

Selamat makan sushi dan jangan lupa muat turun aplikasi Sushi King MY.

4 Comments

  1. Menariknyaaa..
    Baiklah Saya donlod sekarang..yumssssss
    Tapi kenapa ye, kebanyakkan orang bercuti ke Jepun, takde pulak makan SK ek..
    Mybe sebab takut Halal ke tidak ye? Kawan Saya pun kata begitu. Di Malaysia aje yang sakan makan, pergi Jepun tak makan hehehehe

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!