Zacheela Dot Com

Video Seminar WordPress dan Sepetang Bersama Blogger

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, nampaknya ramai yang berminat dan bertanya bila akan diadakan Seminar WordPress kedua. Seperti yang telah diberitahu Akademi Denaihati memang akan adakan Seminar WordPress untuk kali yang seterusnya tapi bukan dalam masa terdekat. Sekarang ni perlu beri perhatian dulu kepada Rakan Seminar Denaihati batch pertama untuk pastikan mereka berjaya membina blog WordPress mengikut keperluan masing-masing.

Bagi mereka yang tak dapat hadir ke Seminar WordPress baru-baru ni mungkin boleh join Seminar WordPress akan datang. Tarikh dan masa akan diberitahu kemudian. Jom kita tengok gambar dan video Seminar WordPress anjuran Akademi Denaihati dan Majlis Sepetang Bersama Blogger.

Seminar WordPress anjuran Akademi Denaihati

seminar wordpress akademi denaihati

Alhamdulillah rasa sangat bersyukur sebab Seminar WordPress kali pertama ni berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah.

seminar wordpress akademi denaihati

seminar wordpress akademi denaihati

seminar wordpress akademi denaihati

seminar wordpress akademi denaihati

Majlis Sepetang Bersama Blogger

Terima kasih diucapkan kepada semua yang telah hadir memeriahkan Majlis Sepetang Bersama Blogger. Harap-harap di masa akan datang dapat diadakan lagi majlis seperti ini, berkumpul ramai-ramai dan mengeratkan hubungan sesama blogger.

sepetang bersama blogger

sepetang bersama blogger

sepetang bersama blogger

sepetang bersama blogger

sepetang bersama blogger

Untuk pengetahuan semua, pihak Denaihati telah mencalonkan Majlis Sepetang Bersama Blogger ni untuk pertandingan DiGiWWWOW Awards dalam kategori Social Media Gathering of The Year. Oleh itu, minta jasa baik rakan-rakan blogger dan juga pembaca blog Denaihati untuk TEKAN VOTE setiap hari dan bantu sehingga akhir pertandingan DiGiWWWOW Awards pada 13 Mei 2012.

---

  1. Jealous lihat Anastazia ada pun jadi peserta , semoga terus berlanjut
    Entri terbaru Berita Satu – Pembagian Group Euro 2012My Profile

  2. wuah sukses acara seminarnya ya :)

    salam dari Obat Kuat

  3. All news r cool !

Trackbacks

  1. […] kasih juga kepada Serverfreak kerana sudi menaja hadiah untuk cabutan bertuah Majlis Sepetang Bersama Blogger bukan satu tetapi 6 hadiah termasuk 3 web hosting deluxe package. Serverfreak sekali memberi […]

  2. […] Psssst, korang dah tengok ke belum  Video Seminar WordPress dan Sepetang Bersama Blogger? […]

Artikel pilihan...close