Senarai Pejuang Cabaran Malaysia #Merdeka54

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, terima kasih kepada semua Rakan Blogger yang sudi menyahut Cabaran Malaysia #Merdeka54 bagi memeriahkan sambutan ulang tahun Kemerdekaan Malaysia kali ke 54. Entri kreatif Cabaran Malaysia #Merdeka54 akan menjadi bahan rujukan kepada generasi akan datang selagi blog Rakan Blogger masih berada dipersada alam maya. Mungkin sumbangan kita kecil tetapi setidaknya keberanian menyahut Cabaran Malaysia #Merdeka menandakan kita ingat dengan tarikh keramat 31/8/1957.

Senarai Pejuang Cabaran Malaysia #Merdeka54 :

  1. Malaysiascore.blogspot.com
  2. Kakilepak.com
  3. ieyra.com
  4. eyriqazz.com
  5. eiz1004.upprofits.com
  6. cmratu.blogspot.com
  7. Stewardjohn.com
  8. manmala.blogspot.com
  9. kadazanita.blogspot.com
  10. yanmieonline.com
  11. lizarazak.com
  12. papankekunci.com
  13. joegrimjow.blogspot.com
  14. linazlina.com
  15. ezaiza.blogspot.com
  16. chekguisza.blogspot.com
  17. syaisya.com
  18. syu90contest.blogspot.com
  19. pendekarberkuda.org
  20. naluri-ini.com

Rakan Blogger dah baca ke semua entri Cabaran Malaysia #Merdeka54? Kalau belum sila ambil masa untuk baca semua entri hebat yang disenaraikan di atas memang best dan banyak juga yang menyentuh hati dan jiwa lara.

Daripada semua yang tersenarai ini yang mana pilihan terbaik Rakan Blogger? Harap dapat bantu aku memilih yang terbaik di antara yang terbaik.

Nota : Kalau ada penyertaan yang tidak disenaraikan sila maklumkan yang almaklum kita manusia kekadang ada yang tercicir.

---

  1. e’eh.. masuk senarai jugak la.. hahha..
    Entri terbaru yusenze – Mengenali Kawan Biasa atau Teman IstimewaMy Profile

  2. 20 join. ramai gak yang join :D
    Entri terbaru amoi – [Troll awek] : Jenis lelaki yang awek selalu mahukan.My Profile

  3. Semuanya bagus dan kreatif..
    Sukses selalu untuk denaihati..
    Entri terbaru Rina As – Cara Mempertahankan Posisi di Halaman Pertama Search EngineMy Profile

  4. tahniah kepada semua peserta
    Entri terbaru hafizal – “Pesanan Korban Secara Online“ Sempena Hari Raya KorbanMy Profile

  5. alhamdulilah
    Entri terbaru hafizal – “Pesanan Korban Secara Online“ Sempena Hari Raya KorbanMy Profile

  6. MALAYSIASCORE YG TERBAIK
    Entri terbaru hafizal – Majlis Pernikahan Pelakon Popular, Eira SyaziraMy Profile

  7. sebetulnya….senarai perjuang yang sebelum ini dah pun okay….

    lebih kepada bermaksud….”orang yang memperjuangkan cabaran merdeka#54″

    kalau senarai pejuang tu pulak…”senarai orang yang berjuang untuk cabaran merdeka#54″”

    antara berjuang dan memperjuangkan itu berbeza maksud….

    bahasa itu indah…
    Entri terbaru Pendekar – FILEM HANTU BONCENG HINA RASULULLAH?? MACAM JAHANAM LA KALAU BETUL~!!My Profile

  8. Ada juga buat artikel tentang cabaran Malaysia#Merdeka54 tapi terlewat, sebab saje2 aje, sbg test utk diri sendiri bukan utk nak join dlm cabaran ini. Cuba lihatlah hasil nukilan saya ye…jika ada masa. Utk rakan-rakan good luck.
    Entri terbaru sensasi2020 – Cabaran Malaysia #Merdeka54My Profile

  9. hebat-hebat semuanya…good luck everyone
    Entri terbaru ainun – Kelab MalasMy Profile

  10. baru baca 5,6 link je..dari apa yang ROJAK dah baca tu rasanya post dari blog ieyra .com yang menarik. Menarik bagi ROJAK je, tak adil nak kata paling menarik sebab tak baca semua pun.

    ROJAK rasa akan lebih menarik kalau ada blog yang cerita pasal perjuangan ulamak..barulah lain dari yang lain..kita cuma ingat tunku abdul rahman je…

    bukan apa, kita ni semakin melupakan perjuangan ulamak sekarang ni…asyik ingat artis je. apa2 lagu, video, iklan, movie atau hiburan yang menimbulkan kontroversi itulah yang cepat terkenal sekarang ni.
    Entri terbaru ROJAK – Ramlah Ram is John Cena ?My Profile

  11. Gud luck utk semua…

Trackbacks

  1. [...] dan salam 1Dunia, pasti ramai yang sedang menunggu keputusan Cabaran Malaysia #Merdeka54 terutama 20 Rakan Blogger yang ikut serta memerah otak menyediakan entri khas Malaysia #Merdeka54. Dah baca ke semua entri [...]

  2. [...] Hal buruk dalam negara, jangan sampai negara lain tahu. Baik buruk perangai PM kita, nama beliau berada belakang nama Malaysia. [...]

Artikel pilihan...close