Senarai Pejuang Cabaran Malaysia #Merdeka54

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, terima kasih kepada semua Rakan Blogger yang sudi menyahut Cabaran Malaysia #Merdeka54 bagi memeriahkan sambutan ulang tahun Kemerdekaan Malaysia kali ke 54. Entri kreatif Cabaran Malaysia #Merdeka54 akan menjadi bahan rujukan kepada generasi akan datang selagi blog Rakan Blogger masih berada dipersada alam maya. Mungkin sumbangan kita kecil tetapi setidaknya keberanian menyahut Cabaran Malaysia #Merdeka menandakan kita ingat dengan tarikh keramat 31/8/1957.

Senarai Pejuang Cabaran Malaysia #Merdeka54 :

 1. Malaysiascore.blogspot.com
 2. Kakilepak.com
 3. ieyra.com
 4. eyriqazz.com
 5. eiz1004.upprofits.com
 6. cmratu.blogspot.com
 7. Stewardjohn.com
 8. manmala.blogspot.com
 9. kadazanita.blogspot.com
 10. yanmieonline.com
 11. lizarazak.com
 12. papankekunci.com
 13. joegrimjow.blogspot.com
 14. linazlina.com
 15. ezaiza.blogspot.com
 16. chekguisza.blogspot.com
 17. syaisya.com
 18. syu90contest.blogspot.com
 19. pendekarberkuda.org
 20. naluri-ini.com

Rakan Blogger dah baca ke semua entri Cabaran Malaysia #Merdeka54? Kalau belum sila ambil masa untuk baca semua entri hebat yang disenaraikan di atas memang best dan banyak juga yang menyentuh hati dan jiwa lara.

Daripada semua yang tersenarai ini yang mana pilihan terbaik Rakan Blogger? Harap dapat bantu aku memilih yang terbaik di antara yang terbaik.

Nota : Kalau ada penyertaan yang tidak disenaraikan sila maklumkan yang almaklum kita manusia kekadang ada yang tercicir.


Spread the love

70 Comments

 1. Ada juga buat artikel tentang cabaran Malaysia#Merdeka54 tapi terlewat, sebab saje2 aje, sbg test utk diri sendiri bukan utk nak join dlm cabaran ini. Cuba lihatlah hasil nukilan saya ye…jika ada masa. Utk rakan-rakan good luck.
  Curahan rasa sensasi2020 @ ..Cabaran Malaysia #Merdeka54My Profile

 2. baru baca 5,6 link je..dari apa yang ROJAK dah baca tu rasanya post dari blog ieyra .com yang menarik. Menarik bagi ROJAK je, tak adil nak kata paling menarik sebab tak baca semua pun.

  ROJAK rasa akan lebih menarik kalau ada blog yang cerita pasal perjuangan ulamak..barulah lain dari yang lain..kita cuma ingat tunku abdul rahman je…

  bukan apa, kita ni semakin melupakan perjuangan ulamak sekarang ni…asyik ingat artis je. apa2 lagu, video, iklan, movie atau hiburan yang menimbulkan kontroversi itulah yang cepat terkenal sekarang ni.
  Curahan rasa ROJAK @ ..Ramlah Ram is John Cena ?My Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!