Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, Perodua mengeluarkan modal Myvi 1.5 baru yang “Lagi Power, Lagi Best” dengan ciri-ciri sporty yang pasti boleh mengiurkan sesiapa sahaja yang melihat. Kalau di lebuhraya kelajuan kereta Myvi sudah terkenal seantaro Malaysia sehingga mampu potong sayur kerta mewah BMW dan Mercedes. Kehadiran Perodua Myvi baru 1.5 pasti menambah ceria jalan raya Malaysia.

Kalau modal baru Myvi 1.3 Mystical Purple menjadi rebutan pencinta Myvi, kali ini pasti modal baru Myvi 1.5 Majestic Yellow juga akan menjadi rebutan kepada pencinta warna kuning. Kuningnya mak ngah!! Joom kita serbu Showroom Perodua mulai 15/9/2011.

Gambar Myvi Extreme Majestic Yellow

Kabarnya harga Perodua Myvi 1.5 di atas jalan dari RM56,400 agak mahal sedikit tetapi memang berbaloi-baloi dengan kualitinya. Dapatkan maklumat harga dan spesifikasi di @ Paultan.org.

Dengan Myvi 1.3 dan Myvi 1.5 modal baru Perodua telah sekali lagi mengatasi Proton Saga menjadi pengedar kereta no 1 Malaysia.

Saksikan kehebatan Myvi yang tak perlu dicontohi.

 

Untuk semua pemandu Malaysia khasnya pemandu Perodua Myvi sila baca juga entri ini :

---

  1. kuning mmg cantik tp kalau kotor masyaAllah. degil sungguh.

    sy dah grab satu kaler kuning…..wpon dia degil sy syg dia..wakakaka
    Entri terbaru fasz – Sukacuka bikin aku terliur !!!My Profile

  2. warna kuning ni memang cantik
    Entri terbaru apaajanews – SOCIAL MEDIA AWARD 2012My Profile

  3. xbole post comment?
    Entri terbaru wany – Pramugari koma di tanah suci…MESTI BACAMy Profile

  4. xde duit nk wt downpayment? xde duit nk renew insurance? xde duit nk service maintanance? xde duit nk modify kereta? klik sini. hanya RM20, anda boleh dapat sehingga RM 5k

  5. banyak penambahan baru, sesekali tengok macam bumble bee
    Entri terbaru apaajanews – PENAMBAHAN SU30MKM UNTUK TUDM?My Profile

  6. kete ni la yang bini aku duk kate comey~~huhuh

  7. tringin nk bli..tp agk mhl… :(

  8. berdesup kereta ni laju
    Entri terbaru zack – Eleh, Belajar Tinggi-Tinggi, Tapi Kerja Dot Dot DotMy Profile

  9. nice car…

  10. ctk tu, terpingin jgk nk bli….
    Entri terbaru manmala – Ferrari pertama pacuan empat rodaMy Profile

  11. Cantik body myvi yg bru ni tp malangnya harganya sgt mahal..
    Entri terbaru Ikhwan – Now everyone can claim!My Profile

  12. perhhh…. keta camry tuh ter rabun kot ada myvi nak potong dia… tuh yang kena tinggal… kah kah kah

  13. wow terbaik lah
    Entri terbaru hafizal – Jawapan Ahmad Idham Mengenai Filem Hantu BoncengMy Profile

  14. Bila lah agaknya boleh dpt ye…yg lama belum habis bayar lagi. Tak mampu nak turut macam juga desktop atau laptopkan sentiasa keluar yg terbaru.
    Entri terbaru sensasi2020 – Cabaran Malaysia #Merdeka54My Profile