Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, Perodua mengeluarkan modal Myvi 1.5 baru yang “Lagi Power, Lagi Best” dengan ciri-ciri sporty yang pasti boleh mengiurkan sesiapa sahaja yang melihat. Kalau di lebuhraya kelajuan kereta Myvi sudah terkenal seantaro Malaysia sehingga mampu potong sayur kerta mewah BMW dan Mercedes. Kehadiran Perodua Myvi baru 1.5 pasti menambah ceria jalan raya Malaysia.

Kalau modal baru Myvi 1.3 Mystical Purple menjadi rebutan pencinta Myvi, kali ini pasti modal baru Myvi 1.5 Majestic Yellow juga akan menjadi rebutan kepada pencinta warna kuning. Kuningnya mak ngah!! Joom kita serbu Showroom Perodua mulai 15/9/2011.

Gambar Myvi Extreme Majestic Yellow

Kabarnya harga Perodua Myvi 1.5 di atas jalan dari RM56,400 agak mahal sedikit tetapi memang berbaloi-baloi dengan kualitinya. Dapatkan maklumat harga dan spesifikasi di @ Paultan.org.

Dengan Myvi 1.3 dan Myvi 1.5 modal baru Perodua telah sekali lagi mengatasi Proton Saga menjadi pengedar kereta no 1 Malaysia.

Saksikan kehebatan Myvi yang tak perlu dicontohi.

 

Untuk semua pemandu Malaysia khasnya pemandu Perodua Myvi sila baca juga entri ini :


Spread the love

85 Comments

  1. xde duit nk wt downpayment? xde duit nk renew insurance? xde duit nk service maintanance? xde duit nk modify kereta? klik sini. hanya RM20, anda boleh dapat sehingga RM 5k

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!