Penutup contest Hidup Berani Untuk Gagal

Spread the love

Esok akan ada entri khas untuk contest baru sebelum aku berlepas keluar negara selama 2 minggu pada pagi Ahad. Sebelum aku bermula dengan contest baru contest lama “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL” mesti ditutup supaya tak ada yang tergantung.

Sebagai penutup aku maklumkan bahawa duit hadiah yang tidak di claim telah disumbangkan kepada Tabung Pembinaan Sekolah Menengah Ghurfan dan juga sumbangan hadiah daripada beberapa pemenang kepada tabung adik ammar.

1. Denaihati has transferred RM100 to your Maybank account for sumbangan tabung adik Ammar via Maybank2u.com.

2. Denaihati has transferred RM500 to your Maybank account for sumbangan Tabung Pembinaan Sekolah Menengah Ghurfan via Maybank2u.com.

Aku juga mohon maaf kepada @shahir kerana terlepas pandang arahan untuk transfer hadiah kepada En. XPO. Arahan telah diuruskan seperti berikut “Denaihati has transferred RM60 to your Maybank account for hadiah dari shahir on 04/09/10 12:54:58 via Maybank2u.com”.

Semuga sumbangan yang sedikit ini dipandang mulia di sisi Allah swt. Hidup Untuk Memberi. Jika ada kekurangan atau hadiah yang tidak sampai sila DM melalui contact form, twitter atau facebook.
[ad#advertlets336]


Spread the love

96 Comments

 1. thanks DH..
  xpo, dh bgtau dh..
  skrg tgh cari ilham utk kontest baru 2 plak..

  ape2 pun bce skit entri terbaru aku..
  salah seorang tokoh Hidup berani untuk gagal..
  YM raja shamri raja husin..
  .-= sha-hir@meng´s last blog ..Wanita Ibarat Buah Epal!!! =-.

      1. ya ada gerakan SEO memerangi keyword tak senonoh secara teratur , masa ini kita memerangi keyword ANAk smp yang banyak berisi video adult

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!