Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Pengalaman berjiran Wanita Bujang

Aku tertarik betul dengan kisah azabnya berjiran dengan wanita bujang di blog Oh! Tidak. Aku pun ada pengalaman yang menarik dan pasti teman-teman pun ada pengalamankan menarik tak kiralah samada berjiran dengan wanita atau lelaki bujang. Antara pengalaman masa bujang berjiran wanita bujang ni :

1)Mengilai ramai ramai macam pontianak.

2)Coli dan panties dijemur di hadapan jalan raya. (macam bendera bangsa bangsa bersatu berkibar)

Gambar dari Aku X-PO

[ad#Adsense234x60]

3) Kalau memasak di dapur, dengan hilai ketawa dan berbualan boleh didengar oleh jiran.
4) Hari minggu kalau cuci kereta, main air pancut antara mereka.
5) kalau balik shopping, dengan megah dan suara yang kuat memanggil teman serumah untuk meilhat apa yang dibeli semasa shopping.
6) Kalau boyfriend datang, suruh masuk terus. Bukan suruh tunggu diluar.

Ish ish ish ..banyak lagi kalau nak cerita..tetapi bukan semua wanita bujang berperangai begini hanya segelintir sahaja. Ada yang nak kongsi pengalaman ke ….

Tanggungjawab kita sebagai jiran memang telah dijelaskan dalam Islam. Jiran ini lebih penting daripada saudara mara kita yang jauh dan sebaik-baiknya apabila kita berdoa mesti kita doakan untuk jiran kerana akhirnya kelak di akhirat kita akan dituntut oleh jiran kita.

[ad#Mangga 300]

---

  1. Macam bendera pula banyak tergantung sana-sini…
    Entri terbaru Bang Iwan – Yes I am the WinnerMy Profile

  2. tak tahan lihat pict apalagi di bulan ramadhan nih

  3. banyak cabaran dan dugaan tinggal behampiran di rumah wanita bujang ni hehehe

  4. fotonya tu lucu bro…
    hahahahahaaaa…..

  5. teruk toll laa…jran tngk ngri…lbh2 ag lau jran dia bjang…msti sgan dohhh

  6. tu la ulama ckp ppuan skrg dh xde nilai dlm dunia ni.. harapkan nilai smasa kawin je bapak punye mahal.. mahal tp hadis penuh di dada xpe juga.. ni kakai bau cekang harga melampau2.. bkn nk kritik, tp tu la kenyataan dan lumrahnya..

    :)
    .-= aduka´s last blog ..Buah Betik Dan Coli =-.

  7. keke, penulisan agak kelakar…tp dya harus setuju la kut, tp bukan sbb dya penah buat pkr2 tertentu yg encik denaihati postkn di atas, n0o0o0….freakin’ way ! huhu, but anyway, ngilai cam pontianak tu penah la kut sekali dua haha. bila dh berkumpul ramai2 mmg byk berita yg nk diceritakan. cam slumber party la kut, with pajamas and food but n0o0o0 men whatsoever ! :lol:
    .-= Dya´s last blog ..Sami Yusuf =-.

  8. Haha, Pengalaman nombor 2 tu tak tahan.. siap jemur coli dihadapan jalan raya.. nak buat jualan bundle mungkin nih.
    .-= Steward John´s last blog ..Rumah Kedua? =-.

Trackbacks

  1. […] Maklumat lanjut, http://www.mysms.gov.my.Singgah juga ke entri paling POPULAR di Denaihati.com :Pengalaman berjiran Wanita BujangKes Pembunuhan tragis Sosilawati dan gambar suspek panas di Twitter Pengalaman main dengan jiran10 […]

  2. […] memang pernah buat entri Pengalaman Berjiran Wanita Bujang dan Ronaldo senilai RM462juta .. Anda berapa? tapi tidak pulak kena mengena dengan 2 keywords […]

Artikel pilihan...close