Nuffnang Blogopolis 2012 Blogger yang bertuah

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, pasti ramai yang tertunggu keputusan “Nuffnang Blogopolis 2012 bersama Denaihati” terutama tujuh peserta yang telah susah payah menulis entri khas. Ketika contest ini dirancang aku telah memikirkan kaedah pemilihan yang pasti menyeronokan bukan sahaja kepada peserta tetapi kepada semua Rakan Blogger. Apakan daya manusia boleh merancang tetapi ALLAH SWT juga yang menentukan. ALLAH SWT telah menguji kami sekeluarga sehingga apa yang dirancang untuk contest Nuffnang Blogopolis 2012 tidak menjadi.

Contest tetap diteruskan tetapi kaedah pemilihan pemenang telah diubah. Berikut adalah peserta yang telah layak mengikut urutan masa menyertaan.

1. http://www.namiacinta.com/2012/07/nuffnangg-blogpolis-2012-bersama.html

2. http://daddydee.net/2012/07/nuffnang-blogpolis-2012-bersama-denaihati

3. http://profhariz.com/2012/07/nuffnang-blogpolis-2012-bersama-denaihati

4. http://norfanil.com/nuffnang-blogopolis-2012-denaihati

5. http://www.coretananuar.com/nuffnang-blogpolis-2012-bersama.html

6. http://www.farahaznil.com/nuffnang-blogopolis-2012-bersama-denaihati

7. http://www.faizalpj.com/2012/07/nuffnang-blogpolis-2012-bersama.html

Berdasarkan entri yang dibuat semua layak untuk menjadi peserta Nuffnang Blogopolis 2012 tetapi hanya dua sahaja yang akan dipilih. Oleh kerana kesuntukan masa maka cara yang paling mudah dan adil untuk memilih pemenang adalah menggunakan Random.org. Daripada tujuh peserta setelah dipilih secara random dua peserta pada sequence teratas terpilih untuk bersama team Denaihati ke Nuffnang Blogopolis 2012.

Beikut adalah pemenang mengikut pilihan Random.org :

Nuffnang Blogopolis 2012

Terima kasih kepada semua peserta. Tewas bukan bermakna anda tidak terbaik insyallah ada rezeki yang lebih besar dilain masa.

Tahniah kepada Blogger Namia dan Profhafiz yang memang sudah tidak asing dengan blog Denaihati. Semuga selepas ini dengan ilmu yang diperolehi di Nuffnang Blogopolis 2012 dan bertemu dengan khalayak Blogger dari berbagai gengre pasti akan meningkatkan motivasi untuk menjadi Blogger yang memberi manafaat kepada manusia seluruh alam. Pengalaman hebat Namia dan Profhafiz menjadi peserta Nuffnang Blogopolis 2012 akan dikongsikan di blog Denaihati sebagai penulis jemputan.

Nota : Kepada Namia dan Profhafiz sila tinggalkan contact number di admin [@] denaihati.com  untuk admin hubungi.

---

  1. Waah..memang bertuah Namia & Profhafiz…
    Best nye dpt pergi tuntut ilmu..jeles..jeles.. ;)
    Entri terbaru Nadot – Nak Kurus? Jom Belajar Matematik. :) My Profile

  2. tahniah pada yang berjaya. yang tak berjaya, jangan risau. next time boleh cuba lagi kalau ada lagi.hehehehe
    Entri terbaru Lizz – Musim Pengacara TV SegeraMy Profile

  3. tahniah pada yg berjaya :)
    yg tak berjaya cuba lagi nanti :)

  4. tahniah kepada yg bertuah… gud luck all…

  5. wahh mantapp kontes lagi, selamat berjuang saja buat para kontestannya…..
    Entri terbaru Wira Herbal – Obat Herbal untuk KistaMy Profile

  6. tahniah untuk yg terpilih…..
    Entri terbaru zie fauzi – Sate Kajang Haji SamuriMy Profile

  7. Yahniah untuk peserta yang terpilih.
    Entri terbaru Bang Iwan – 18++ FOREVER LOVE | Sebuah Problematika Cinta dan Cita RemajaMy Profile

  8. Wohoooo… tahniah u both….
    Profhafiz kena banjer cekelat ler.. har3
    Entri terbaru nurmisnan – Atasi perasaan cemburu iri hati hasad dengki dengan doaMy Profile

  9. esok kan? wahh :D
    Entri terbaru zuan – > Puasa Dah DekatMy Profile

  10. Tahniah pada Namia dan ProfHafiz ;)

    Bestnyer ;)
    Entri terbaru Myra Jay – Lost World of Tambun, Ipoh memang BEST!!My Profile

  11. tahniah kepada mereka,
    pelulang yang ada digunakan sebaiknya..:)
    Entri terbaru budak felda – Lagu Tema Dejavu di Kinabalu : Melly ft. Andhika – ButterflyMy Profile

  12. eh… dah terlepas…
    tahniah kepada pemenang
    tak sabar menunggu cerita menarik dari mereka.
    :)
    Entri terbaru yangbaik – Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati: Jika Tidak Dipecahkan Ruyung Mana Dapat SagunyaMy Profile

  13. tahniah pada pemenang.. huhuhu..dah agak dah.. memang xde luck.. huhuhu..
    Entri terbaru Norfa – Semakan Keputusan ke IPTA (ijazah Pertama) 2012/2013 Lepasan Stpm, MatrikulasiMy Profile

  14. Perghhh…. Untung betul dapat tiket pembelajaran DUNIA BLOGGING nie…..saya terlepas peluang dan mungkin rezeki di lain contest pulaaa
    Entri terbaru hazman aka species1980 – Wang Tunai SEPULUH RINGGIT untuk PENULIS JEMPUTANMy Profile

  15. tahniah kepada yang berjaya…
    Entri terbaru Shahrul – Jual Tudung Juga Boleh Jatuh Hukum HaramMy Profile

Trackbacks