MML Tile sebelum Makeover Bathroom, Car Porch dan Living Room

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, pemenang MML Tile Makeover dah tahu melalui entri “Pemenang MML Tile Makeover memang berbaloi“. Memang berbaloi sangatlah kepada pemenang untuk katogeri masing-masing iaitu. Kenapa agaknya mereka boleh menang? Teruk sangat ke tile rumah mereka? Pasti ramai Rakan Blogger yang tertanya-tanya. Joom kita explore.

1. Katogeri Porch Makeover dimenangi oleh Chin Siew Ghaik dengan tajuk “In the midst of danger to the residents“.

Denaihati MML Makeover

2. Katogeri Bathroom Makeover dimenangi oleh Loh Chia Hor dengan tajuk “Please help to end the Cat-astrophy!”.

Denaihati MML Makeover

3. Katogeri Living Room Makeover dimenangi oleh Suria Anilah Wan Abdullah dengan tajuk “My ugly hall“.

Denaihati MML Makeover

Tak sabar pulak nak tunggu apa akan terjadi pada semua kehodohan ini. Pasti setelah makeover oleh MML akan menjadi cantik dan bersinar-sinar.

---

  1. nama pun makeover.. pasti berubah terus bukan? hehehe
    tak sabar nak tgk
    Entri terbaru Sop – Blog Review: Mr. E’raz Fadli BlogMy Profile

  2. Kita tunggu hasil make over yang bakal dilakukan. Sudah tentu hebatkan. :-)
    Entri terbaru akubiomed – #SaveJejai mengharap adanya sinarMy Profile

  3. Ramai rakan2 dah tahu contest ini, tapi masih ragu2 menyertainya, DH dah beri tip2 dan info2 semasa berlangsungnya contest ini, boleh dibuat di rumah ibubapa kita di kampung yang uzur utk diambil gambar di tempat yang rosak teruk sampai berlumut sbg bahan bukti.
    Entri terbaru sensasi2020 – Wordless Wednesday # 2 Pelik tapi benar, Semuanya Merah.My Profile

  4. Pasti kecantikkan akan terserlah bila nanti sudah di makeover di rumah masing2.
    Entri terbaru sensasi2020 – Wordless Wednesday # 2 Pelik tapi benar, Semuanya Merah.My Profile

  5. Chin Siew Ghaik, Loh Chia Hor, Suria Anilah Wan Abdullah amat bertuah, tahniah di atas kemenangan mereka, mereka bijak mengambil kesempatan dgn contest ini hingga menarik minat juri utk memilih mereka.
    Entri terbaru sensasi2020 – Wordless Wednesday # 2 Pelik tapi benar, Semuanya Merah.My Profile

  6. Kecacatan rumah akan berlaku bila terkena hujan dan pancaran cahaya matahari, terpijak dgn tayar kereta di car porch, terkena hantukan benda2 keras di ruang living room hingga retak atau terkena sabun berasid tingggi di bathroom.
    Entri terbaru sensasi2020 – Wordless Wednesday # 2 Pelik tapi benar, Semuanya Merah.My Profile

  7. Di masa depan,jika ada lagi contest ini, bolehlah rakan2 join sama2, hadiahnya memang berbaloi.
    Entri terbaru sensasi2020 – Wordless Wednesday # 2 Pelik tapi benar, Semuanya Merah.My Profile

  8. Tahniah pada pemenang bertuah, pasti mereka teruja.
    Entri terbaru sensasi2020 – Wordless Wednesday # 2 Pelik tapi benar, Semuanya Merah.My Profile

  9. Pasti pemenang sudah dimakeover segala kecacatan pada ruangan rumah mereka, boleh dilihat pada hari raya ini, jika sudah siap? :-D
    Entri terbaru sensasi2020 – Wordless Wednesday # 2 Pelik tapi benar, Semuanya Merah.My Profile

  10. Selamat ni pada pemenang dan sukses untuk denaihati blog, semoga menjadi blog rujukan dna komunitas terbesar di Malaysia…
    Entri terbaru Ramzi – Cara Membuat / Memasang Daftar Isi / Sitemap Blog OtomatisMy Profile

  11. mesti pemenang contest tu tak sabar sabar nak dilakukan make over..
    Entri terbaru pipoq – Barang larangan ? Asalkan cukai dibayar mungkin boleh dijualMy Profile

  12. waa..ader make over..
    Entri terbaru fairuz – SEGMEN : DUIT RAYO BLOGGERMy Profile

  13. kalau da gambar selepas makeover.. mesti best!
    Entri terbaru KiD – Sampul Raya vs Duit Raya vs Kuih RayaMy Profile

  14. Memang photo yang cantik-cantik
    Entri terbaru smp3lembang – Kumpulan SMS Ucapan Selamat Idul Fitri 1 Syawal 1433 HMy Profile

  15. haha, jom kita tunggu dan lihat sama-sama
    Entri terbaru azriMy – Eyriqazz VS Denaihati Untuk SemuaMy Profile

Artikel pilihan...close