Malaysia International Tourism Blogger Awards

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, orang putih kata “what you give you get back” tapi jujur dah malu nak minta tolong DiGiWWWOW Nuffnang Blogger of The Year dengan Rakan Blogger setelah bantu blog Denaihati jadi Best of The Best Blog of The Year anjuran MSMW dan bantu komen, RT dan FB like semua entri Toshiba Challenge.

Kalau blog Denaihati sahaja berjaya tak best juga. Bijak pandai berkata kalau kita nak lebih berjaya pastikan ramai kawan-kawan sekeliling juga berjaya. Untuk itu jom kita mengundi untuk Rakan Denaihati supaya mereka berjaya mendapat Malaysia International Tourism Blogger Awards mengikut katogeri yang dipilih.

Memang terbaiklah kalau semua yang disenarai ini menang untuk katogeri yang dipilih. Nak undi senang klik je link blog yang disenaraikan dan dalam kurungan (#no) adalah kedudukan terkini.

Tourism Fashion Blog : Rebeccasaw.com (#3)

Malaysia International Fabulous Food 1Malaysia Blog : Teratakarmo.com (#5)

Malaysia International Tourism Photography/Art Blog : Azmanishak.com (#8)

Malaysia International Tourism Technology Blog : Amanz.my (#2)

Malaysia International Celebrity Blog : Zarulumbrella.com (#1)

Malaysia International Tourism Travel Blog : Kakinakl.com (#5)

Malaysia International Tourism Blog of the Year : Yanmieonline.com (#2)

Teringin juga nak join anugerah ini tetapi bukan tahun ini tapi tahun depan barulah lebih sesuai selepas kembara banyak negara seperti yang telah dirancang. Jom kita bantu Rakan Blogger .. kalau bukan kita siapa lagi. Hari terakhir mengundi pada 11.59pm, 1/5/2012 tinggal beberapa hari je lagi tu jangan tunggu last minute.

Terima kasih juga kepada semua yang dah bantu blog Denaihati tanpa henti jasa kalian pasti dibalas ALLAH SWT dengan rezeki yang berlimpah ruah.

Nota : Atas pemintaan Emilayusof.com link blog telah dikeluarkan dari senarai. Semuga blog beliau berjaya ikut katogeri yg telah dipilih.


Spread the love

154 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!

Think Quran