Live Keputusan Chelsea vs Malaysia

Assalamualaikum dan salam 1Dunia,

 

21/7/13 > Terkini  keputusan Malaysia XI vs Chelsea : 1 – 4

Setelah Arsenal dan Liverpool menguji kekuatan pasukan bola sepak Kebangsaan Malaysia, Harimau Malaya kini giliran Chelsea pasukan besar BPL menentang pasukan pilihan Malaysia.

Chelsea dengan Manager baru Andre Villas-Boas mengantikan Carlo Ancelotti membawa semua pemain utama seperti Ashley ColeFernando TorresDavid Luiz, Nicolas Anelka, Didier Drogba dan lain-lain.

Chelsea vs Malaysia, 2008

Aku akan mengikut keputusan Chelsea melawan Malaysia melalui live streaming di stadium Twitter dengan hashtag #Chelsea yang akan di update setiap saat oleh penyokong tegar Chelsea dari seluruh dunia.

KEPUTUSAN CHELSEA LAWAN MALAYSIA : 1 (Didier Drogba)  – 0 

Chelsea you very lucky! Tahniah kepada Harimau Muda you all memang powerlah.

[ad#Yieldads]

---

  1. pasukan harimau malaya perlu mempertingkatkan startegi dan corak mainan kalo mau berada sebaris dengan pasukan handalan asia. jika tidak, macam ni la kita. kejap2 naik, kejap2 turun mendadak prestasinya. ape2 hal pun.MALAYSIA BOLEH! HARIMAU MALAYA BOLEH! kita tawan ASIA TENGGARA, KITA TAWAN ASIA!!! GOOD LUCK UNTUK PASUKAN BOLA SEPAK KITA YANG BAKAL BERLAWAN DI AJANG SEA GAMES 2011 DI PALEMBANG, INDONESIA.! dan pesan juga nasihat buat tuan rumah, jadilah kalian WNI yang rasional yang bisa menghormati tetamu walau siapa yang datang. sepertinya hal kami. meski hubungan dua hala malaysia-indonesia itu tegang, tetap saja kami sambut kalian juga timnas kalian dengan tanggan terbuka tatkala ajang aff 2010 yang lalu. ^__^

  2. selamat buat malaysia..
    semoga bisa bertanding lebih baik untuk melawan tim eropa lainnya..

  3. Tahniah kepada kedua-dua pasukan kerana bermain dengan penuh semangat…
    Entri terbaru KDN – What is acne?My Profile

  4. tak kesah mana-mana team menang pon. cuma kecewa bilamana game yang di tunjukkan both team agak hambar. tak seperti yang di harapkan.

    apapun teruja bila dapat tengok secara live. chelsea memang terbaik dan malaysia tetap di hati. tahniah! :)
    Entri terbaru samposmen – Tour 2011 : Keputusan Chelsea Menang 1-0 Malaysia : Chelsea Sakit UratMy Profile

  5. Kekalahan 1 gol yang dikatakan kontroversi tidak menjadi masalah kerana pertahana skuad pilihan Malaysia kental. Cuma bahagai serangan masih tumpul lagi mungkin kekurangan dari segi fizikal

  6. Saya berharap klub – klub besar seperti Chelsea, liverpool dan lainnya bersedia tuk menyinggahi negara saya…
    Sukses buat timnas malaysia…
    Denaihati trims untuk infonya
    Entri terbaru Rina As – Manfaat daftar di Webmaster Tool Google Yahoo BingMy Profile

  7. Tengok update kat twitter je,ramai dah yang kata game semalam memang membosankan
    Entri terbaru wazy – Sujudlah Kepada PenciptamuMy Profile

  8. huk3..games yang agak hambar semalam…nasib baik dpt tiket free,klau tak mesti kecewa dan hangin satu badan…
    Entri terbaru eyriqazz – Pengalaman Menonton Chelsea vs Malaysia di Stadium Bukit JalilMy Profile

Trackbacks

  1. Live Keputusan Chelsea vs Malaysia…

    Chelsea dengan Manager baru Andre Villas-Boas mengantikan Carlo Ancelotti membawa semua pemain utama seperti Ashley Cole, Fernando Torres, David Luiz, Nicolas Anelka, Didier Drogba dan lain-lain….

Artikel pilihan...close