Zacheela Dot Com

Liputan Majlis Pelancaran Pasaraya My Agro Hypermart

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, pada 6 – 8 Januari 2012 telah berlangsung Karnival Industri Asas Tani 2012 sempena Majlis Pelancaran Pasaraya My Agro Hypermart yang diadakan di Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS). Blog Denaihati telah terpilih sebagai ‘Official Blogger’ bagi membuat liputan di majlis perasmian telah diwakili oleh Blogger Anarm dan Jaws.

my agro hypermart

Suasana pada hari pelancaran sesak dengan kunjungan orang ramai serta pihak media TV3, TV1, TV9, Bernama dan Official Blogger Kak Jie dan Puan Bee. Selepas pelancaran, ada majlis menandatangani MoU antara Rukun Saksama dengan FAMA, Asia Shangtex dan beberapa lagi usahawan IKS yang terlibat (eksport ke China).

kedai ikan rakyat 1Malaysia

tandatangan MoU

MoU MADA

usahawan IKS tempatan

YB Datuk Seri Noh bin Haji Omar juga telah dibawa melawat sekitar pasaraya My Agro Hypermart. Banyak gerai usahawan IKS memberi peluang kepada orang ramai untuk rasa produk makanan keluaran mereka. Usahawan IKS memang terkenal dengan produknya yang kreatif, berkualiti lagi bermutu.

perasmian my agro hypermart

tandatangan perasmian

lawat my agro hypermart

Kehadiran maskot Upin dan Ipin menambah kemeriahan majlis dan telah menarik perhatian para pengunjung di situ. Ramai yang ambil peluang bergambar dengan Upin dan Ipin, termasuk Puanbee.

ipin

upin

Pasaraya My Agro Hypermart yang dirasmikan oleh YB Datuk Seri Noh bin Haji Omar (Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani) merupakan pasaraya produk IKS tempatan yang pertama di Malaysia di bawah kelolaan Pemandu, Jabatan Perdana Menteri serta Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani. Ianya ditubuhkan sebagai platform bagi membantu para usahawan IKS melebarkan sayap perniagaan ke satu tahap yang lebih baik.

My Agro Hypermart juga menawarkan urusniaga yang telus dan memastikan tawaran harga 30% lebih murah berbanding pasaraya-pasaraya lain. Oleh itu, marilah ramai-ramai kita menyokong produk IKS tempatan.

pasaraya my agro hypermart

makan free

shopping di my agro hypermart

Joom pergi shopping di Pasaraya My Agro Hypermart, kalau kita tidak menyokong produk IKS tempatan siapa lagi?

---

 1. Biasanya kalo dalam masa peluncuran perdana pasti akan ramai pengunjungnya
  Entri terbaru Mas Gie – Creating History Together With ArenaBetting Piala Eropa 2012My Profile

 2. kayanya banyak potongan harganya nich.
  Entri terbaru salsabila – Buy Perfume OnlineMy Profile

 3. confirm orang putrajaya serang :-)

 4. seru sekali acaranya…sayangnya acaranya diluar nan jauh disana..
  Entri terbaru herbalife – Bahaya Obat Bagi Wanita HamilMy Profile

 5. klu ada di area kami ni sudah tentu support ;)
  Entri terbaru Ummi Hanie – Sup brokoli berkrimMy Profile

 6. sayang sekali saya tak bisa tengok. . .
  Entri terbaru Jelly Gamat Gold G – Asma | Obat Alami Penyakit AsmaMy Profile

 7. Semoga IKS bertambah maju terutama pengusaha2 bumiputra dengan adanya MY AGRO HYPERMART orang ramai dapat membeli produk IKS yang susah dapat dr HYPERMARKERT sediaada …yang penting KUALITI mesti TERBAIKKK .
  Entri terbaru yusri – BLOGGER MALAYSIA ROUND NECK SHIRTMy Profile

 8. Peluang IKS untuk memasarkan produk mereka dengan lebih tersusun. Mana-mana IKS tidak mempunyai kepakaran untuk memasarkan produk mereka boleh mengunakan My Agro Hypermat memasarkan untuk memasarkan produk mereka secara tersusun kepada pelanggan.
  Entri terbaru akubiomed – Pengalaman kena denda di sekolahMy Profile

Artikel pilihan...close