Arsenal vs Leeds FA Cup 4th Round

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, setelah tewas kepada Fulham 1 – 2 perjuangan Arsenal tetap mesti diteruskan. Minggu ini semua pasukan EPL bermain untuk pusingan ke 4 FA Cup. Perlawanan paling HOT adalah antara Manchester City vs Manchester United yang berakhir dengan MU menang 3 – 2. Liverpool telah diundi untuk menentang MU pada pusingan ke lima FA Cup.

Perlawanan terakhir pusingan ke 4 FA Cup adalah Arsenal vs Leeds dan mana-mana pasukan yang menang akan menentang Aston Villa pada pusingan ke lima. Asrenal dijangka akan memperkenalkan pemainan pinjaman Thierry Henry yang merupakan super star Arsena suatu masa dahulu.

Barisan pemain yang bakal diturunkan : Almunia, Koscielny, Squillaci, Miquel, Hoyte, Oxlade-Chamberlain, Song, Coquelin, Benayoun, Chamakh, Park.

Keputusan Arsenal vs Leeds : 1 – 0 (Thierry Henry)

Live Streaming Arsenal vs Leeds @ Goal.com

Anda juga boleh mengikut live Arsenal vs Leeds pada jam 3.45 am waktu Malaysia, 10/1/2012 melalui live streaming Twitter dengan hashtag #Arsenal yang akan di update setiap saat oleh Arsenal Fan seluruh dunia atau Astro ESPN HD Channel 831.


Spread the love

59 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!