Keputusan Pilihan Raya DUN Sarawak 2011

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, 1Malaysia fokus kepada keputusan pilihan raya DUN Sarawak 2011 yang berjalan begitu panas sekali setelah 10 hari berkempen. Mungkinkah ada kejutan sebagaimana berlaku pada Pilihan Raya Umum 2008? Pastinya isu yang paling panas ada kisah Jam Omega tetapi yakin Rakyat Sarawak bijak memilih pemimpin yang bakal mewakili mereka.

Pilihan Raya DUN Sarawak 2011

[ad#Adsense234x60]
Keputusan pilihan raya Dun Sarawak yang tidak rasmi sudah mula keluar di blog dan juga twitter itulah kehebatatan dunia ICT sekarang. Yakinlah apa juga keputusan adalah tanggungjawap kepada kepimpinan untuk membawa transformasi sosial dan ekonomi kepada Negeri Kenyalang supaya tidak perlu pemuda berhijrah sehingga ke Singapore untuk mencari rezeki.

Untuk mendapat daripada berbagai sumber keputusan pilihan raya DUN Sarawak TERKINI terus sahaja @ LIVE 1Malaysia Blog Politik

Kepada blogger yang nak menang hadiah buku terbaru Tun Dr. Mahathir bertajuk “A Doctor in The House” bernilai RM100 mudah sahaja buat entri “Keputusan Pilihan Raya DUN Sarawak 2011” dan buktikan jumlah trafik yang singgah ke blog anda dengan meninggalkan link entri yang ada screenshot Keywords dan jumlah trafik diruang komen. Blog yang mendapat trafik tertinggi berdasarkan keywords “Keputusan Pilihan Raya DUN Sarawak 2011” mengikut analisa Google Analytic atau Getclicky atau Nuffnang akan menang hadiah istimewa buku tulisan Tun Dr Mahathir. Contest akan ditutup pada jam 11.59pm 17/4/2011. Ada berani nak join ke??

[ad#nuffnang336]


Spread the love

30 Comments

  1. better late then never.masa pilihanraya amat sibuk,bukan berkempen tapi ikut perkembangan di pelbagai corong berita di maya,tak kisah sangat pasal hadiah2.
    masa kempen 10 hari banyak cerita janji janji lama belum ditunaikan.ini pula pilihanraya baru, ada janji baru.apakah bila ada pilihanraya, pancing undi dengan berjanji.tak yah janji janji, buat kerja dengan ikhlas kerana setiap wakil rakyat mesti tahu tanggungjawab masing masing.selepas pilihanraya, apakah wakil rakyat yang menang akan buat kerja seperti dilaungkan semasa kempen.
    ada juga yang berjanji menghulur cheque semasa kempen, rupa rupa cheque tendang?kantoi

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!