iPhone 5 Gadget Impian Cabaran Bermula

Spread the love

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, alhamdulillah walaupun hanya diberi tempoh empat hari 85 Rakan Blogger telah menyertai contest iPhone 5 gadget impian. Banyak email dan DM yang diterima memohon supaya contest ini dibuka semula untuk penyertaan tetapi tidak dapat dilayan .. kepada yang terlepas terus bersama blog Denaihati mana tahu ada contest untuk iPad Mini.

Contest iPhone 5 tidak ada saringan seperti contest Gadget Impian sebelum ini. Semua peserta diberi peluang untuk berjuang sehingga ketitisan terakhir untuk memiliki iPhone 5. Berapa pemenang iPhone 5 akan hanya ditentukan berdasarkan kesungguhan semua peserta mungkin 1, 2 atau 3 masih belum ditetapkan.

Peserta mesti berusaha untuk menjadi Top 10 untuk setiap tugasan yang diberi kerana markah tertentu akan hanya diberikan kepada peserta yang berjaya menduduki top 10 untuk setiap tugasan. 10 Blogger yang berjaya mengumpul markah terbanyak untuk semua tugasan akan dinilai oleh Top Blogger. Pemenang akan ditentukan dari jumlah markah paling banyak dikumpulkan oleh peserta contest iPhone 5 gadget impian.

Syarat-syarat

Tugasan-Tugasan

1. Tugasan Pertama : Cabaran G +1. Peserta perlu mengumpulkan sebanyak mungkin klik G +1 untuk entri penyertaan anda.

iPhone 5

2. Tugasan Kedua : Cabaran SEO. Tempatkan blog anda antara top 10 di Google.com dengan keywords “iPhone 5 Gadget Impian“.

3. Tugasan Ketiga : Undian Pembaca. Akan ada entri khas.

4. Lima Top Blogger Malaysia akan menilai blog top 10 berdasarkan design, kandungan dan kesungguhan.

Tarikh Tutup Cabaran

Semua tugasan akan ditutup tepat jam 11.59 pm, 24/12/12.

Hadiah

Hadiah utama iPhone 5 dan hadiah untuk setiap tugasan akan diumumkan dalam entri yang lain.

iPhone 5

(Kepada yang minat nak pasang banner iPhone 5 boleh klik SINI)

Pertanyaan

Boleh terus bertanya di FB Denaihati Group.

SELAMAT BERJUANG UNTUK MENGAPAI IMPIAN iPHONE 5.


Spread the love

250 Comments

  1. Masalah G+1 dalam artikel rakan-rakan blogger sepertinya banyak mengalami penurunan. Ada sahabat blogger yang bisa mencoba menjelaskan adanya penurunan jumlah G+1..?

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!