Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Happy Birthday To My Darling Wife

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, 9 Julai adalah hari yang istemewa untuk my darling wife. Baru-baru ni rakan aku tanya apa nak beli untuk birthday my darling wife. Aku memang tak pernah beli hadiah setiap tahun kerana tak mahu jadikan budaya yang menyebabkan my darling wife tertunggu-tunggu apa barang yang aku nak hadiahkan.

Setiap tahun ada sahaja kelainan yang akan aku buat untuk menyambut birthday my darling wife dan tidak semestinya hadiah berbentuk barang. Apa juga yang aku hadiah tidak dapat membalas jasa my wife darling menjaga dan memeilihara anak-anak yang sedang membesar. Bukan mudah nak membesarkan anak-anak ini untuk menjadikan anak yang soleh dan soleha, menjadii pencen akhirat.

Susah payah my darling wife bersama aku ketika usah dan senang, ketika sedih dan gembira, ketika kenyang dan lapar, ketika jauh dan dekat, ketika siang dan malam, setiap saat ketika nyawa dikandung badan semuga berpanjangan hingga ke Syurga.

Happy Birhday my darling wife semuga Allah SWT melihat pengorbanan mu …

---

  1. Selamat ya, moga berbahagia…
    Entri terbaru Dadan – Laga Euro 2012 : Yunani vs RusiaMy Profile

  2. semoga kbahagiaan itu kekal di dunia smpe akhirat…
    Entri terbaru Nana – Senarai Pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011My Profile

  3. romantiknyer…..semoga berbahagia :)
    Entri terbaru amie7834 – Tips menaikkan Berat Badan Secara SihatMy Profile

  4. bila birthday, hubby beli kek je. makan ramai2 anak beranak je kat rumah. hadiah2 ni memang tak de pun. merajuk? tak juga..dah biasa. lagi pun asal org susah juga, mana pernah celebrate masa kecik dulu.
    Entri terbaru Liza – Rilek hari ini, anak yang masak!My Profile

  5. its so sweat… remember to my wife at home who are pregnant.. hiks…
    Entri terbaru Herbal – Cream Anisa Racikan | Kemasan | Formula BaruMy Profile

  6. Salam … saya juga ada entri yang sama, dan memang saya agak terkejut apabila entri gitu sangat disukai pembaca. Sesekali, memberi sesuatu pada isteri pun berbaloi juga walaupun hanya satu entri ringkas.
    Entri terbaru hasrulhassan – Salam Tahniah Dira Abu Zahar – Pengacara Melodi TV3My Profile

  7. tahniah kepada abg sekeluarga

Artikel pilihan...close