Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Google PageRank update besar-besaran

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, terima kasih kepada Azuanrazi yang maklumkan bahawa PageRank denaihati dah kembali semula ke PR4 setelah turun ke PR0 awal Jun 2010. Mengikut maklumat Azuanrazi google sedang update pagerank besar-besaran. Alhamdulillah berkat sokongan kawan-kawan dan belajar dari kesilapan yang telah dilakukan sebelum ini PR blog ini sudah meningkat semula setelah jatuh merudum. Mungkin entri Kejatuhan Google Pagerank suatu pengajaran boleh menjadi antara tips kepada yang masih mencari-cari cara untuk tingkatkan PR. Kulanzsalleh pun ada buat review tentang google pagerank update yang terkini.

Aku bukan orang tepat nak mengajar ilmu Pagerank ni sebab aku pun tengah belajar. Kalau teman-teman nak belajar setakat ni antara Blog Melayu yang bagus menerangkan Pagerank dalam Bahasa Melayu adalah Ariffshah.com (jooom terjah ramai-ramai). Dah check ke PR blog tu kalau belum joom check kat PR checker.

[ad#advertlets336]

---

  1. Can you give a little insight to what you are saying here? I’m a little confused after reading.

  2. thanks for sharing bro
    Entri terbaru HEALTH WEB BLOG – Work and HealthMy Profile

  3. Ishk…aku tak perasan pulak ada PR update in July. Maybe sbb blog aku punya PR sama je…hhe
    Entri terbaru Cyza – Our Raya Prep TalkMy Profile

  4. semoga dalam update nanti PR blog saya naik pula seperti blog ini

  5. macam mane PR dikira?

  6. Tinggal beberapa hari lagi.. nak tengok sama ada berubah ker tak nombor tu..
    Entri terbaru Steward John – Tag- awards- outbound links and pagerankMy Profile

  7. aku jadi optimis dengan update PR google nanti, karena aku sudah lama sekali tidak update.
    FaiS’s last blog..Hidup Untuk Meberi

  8. semakin tak sabar pula menunggu apa benar ada update di bulan agustus
    Entri terbaru munir ardi – Advantages and Disadvantages of TechnologyMy Profile

  9. This is my first time i visit this blog. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. I guess I am not the only one having all the enjoyment here! keep up nice work.
    Entri terbaru triathlon wetsuit – 2XU WetsuitsMy Profile

  10. sebelumnya selamat dulu deh sob….. sukses terus ya

  11. cermin mata says:

    baru check PR naik ke PR 2 thanks google

Trackbacks

  1. disuka.com says:

    Google PageRank update besar-besaran | Denaihati…

    Terima kasih kepada Azuanrazi yang maklumkan bahawa PageRank denaihati dah kembali semula ke PR4 setelah turun ke PR0 awal Jun…

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Kaki Komplen, Kaki Komplen. Kaki Komplen said: PING: Comment on Google PageRank update besar-besaran by GreenLava – http://tinyurl.com/2bd8lha via http://goo.gl/8FLH […]

  3. […] This post was mentioned on Twitter by Kaki Komplen and Kaki Komplen, Kaki Komplen. Kaki Komplen said: PING: Comment on Google PageRank update besar-besaran by Bang Iwan – http://tinyurl.com/2dkxuop via http://goo.gl/8FLH […]

  4. Google PageRank update besar-besaran | Denaihati…

    terima kasih kepada Azuanrazi yang maklumkan bahawa PageRank denaihati dah kembali semula ke PR4 setelah turun ke PR0 awal Jun 2010. Mengikut maklumat Azuanrazi google sedang update pagerank besar-besaran. Alhamdulillah berkat sokongan kawan-kawan dan …

  5. […] This post was mentioned on Twitter by Denaihati, ariff. ariff said: RT @denaihati: Terkini dari #denaihati "Google PageRank update besar-besaran" http://bit.ly/baoWsj @azuanrazi @kulanzsalleh @ariffshah […]

Artikel pilihan...close