Google PageRank update besar-besaran

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, terima kasih kepada Azuanrazi yang maklumkan bahawa PageRank denaihati dah kembali semula ke PR4 setelah turun ke PR0 awal Jun 2010. Mengikut maklumat Azuanrazi google sedang update pagerank besar-besaran. Alhamdulillah berkat sokongan kawan-kawan dan belajar dari kesilapan yang telah dilakukan sebelum ini PR blog ini sudah meningkat semula setelah jatuh merudum. Mungkin entri Kejatuhan Google Pagerank suatu pengajaran boleh menjadi antara tips kepada yang masih mencari-cari cara untuk tingkatkan PR. Kulanzsalleh pun ada buat review tentang google pagerank update yang terkini.

Aku bukan orang tepat nak mengajar ilmu Pagerank ni sebab aku pun tengah belajar. Kalau teman-teman nak belajar setakat ni antara Blog Melayu yang bagus menerangkan Pagerank dalam Bahasa Melayu adalah Ariffshah.com (jooom terjah ramai-ramai). Dah check ke PR blog tu kalau belum joom check kat PR checker.

[ad#advertlets336]

Comments

  1. says

    This is my first time i visit this blog. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. I guess I am not the only one having all the enjoyment here! keep up nice work.
    Entri terbaru triathlon wetsuit – 2XU WetsuitsMy Profile

Trackbacks

  1. Google PageRank update besar-besaran | Denaihati…

    Terima kasih kepada Azuanrazi yang maklumkan bahawa PageRank denaihati dah kembali semula ke PR4 setelah turun ke PR0 awal Jun…

  2. Google PageRank update besar-besaran | Denaihati…

    terima kasih kepada Azuanrazi yang maklumkan bahawa PageRank denaihati dah kembali semula ke PR4 setelah turun ke PR0 awal Jun 2010. Mengikut maklumat Azuanrazi google sedang update pagerank besar-besaran. Alhamdulillah berkat sokongan kawan-kawan dan …