FIFA #Worldcup 2010,#Astrobplayer dan TV LCD 42″ ada apa dengannya?

Salam 1Malaysia, demam FIFA Worldcup 2010 semakin panas dan sudah masuk ke pusingan kalah mati. Semua peminat Worldcup tertunggu-tunggu setiap perlawanan yang akan disiarkan secara lansung di Astro. Selain menonton TV peminat juga boleh menonton keseluruhan 64 perlawanan FIFA Worldcup 2010 yang mendebarkan secara online dan mobile menerusi Astro B.player. Memang bestlah Astro B.player ni kerana kita dapat menonton kesemua perlawan yang hebat walau di mana kita berada.

Contest pilih juara Piala Dunia 2010 yang dianjurkan Denaihati sudah ditutup. Contest yang menawarkan hadiah berjumlah RM1000.00 telah mendapat sambutan yang sungguh menggalakkan. Kepada teman-teman yang tidak sempat untuk menyertai contest tersebut ada lagi satu peluang untuk memenang hadiah yang lebih HEBAT  yang disediakan oleh Astro.com.my.

Berikut adalah hadiah yang disediakan untuk pemenang :

Round of 16  (June 29th –  July 1st) : 1 x Laptop dan 6 x RM 100 Movie Voucher

Quarter-Finals  (July 2th  – July 5th) : 1 x Laptop dan 6 x RM 100 Movie Voucher

Semi-Finals (July 6th – July 9th) : 1 x Laptop dan 6 x RM 100 Movie Voucher

3rd & 4th Placing & Final (July 11th – July 12th) : 1 x 42″ LCD TV, 1 x Laptop dan 6 x RM 100 Movie Voucher

Untuk memenangi hadiah-hadiah hebat ini tidaklah susah sangat. Apa perlu teman-teman lakukan adalah seperti berikut :

  1. Daftar di www.astro.com.my
  2. Daftar akaun twitter dan follow @astrobplayer
  3. Saksikan perlawanan FIFA Worldcup 2010 melalui Astro B.player
  4. Kongsikan pelawnan yang anda saksikan melalui twitter dengan disertai hashtag #astrobplayer.
  5. Sila terus ke http://bit.ly/astrobplayer untuk mengetahui cara-cara menyertai contest lebih detail.

Jangan lepaskan peluang HEBAT yang disediakan oleh Astro.com.my. Jika contest di Denaihati teman-teman perlu memilih juara tetapi untuk contest Astro B.player teman-teman hanya perlu tweet sebanyak mungkin. Jika Astro suka dengan tweet maka teman-teman berpeluang memenangi hadiah yang hebat. Bayangkan jika anda berjaya membawa pulang TV LCD 42″…bayangkan jadi jangan berlengah lagi sambil menyolong Brazil, Argentina, Germany, Sepanyol atau Netherlands joom terus daftar di http://bit.ly/astrobplayer.

[ad#advertlets336]

---

  1. Entah bila dorang siarkan pemenang bagi contest ni kan… macam tiada berita jer.
    Entri terbaru Steward John – Sweet child o’ mine piano versionMy Profile

  2. tak boleh nai ikut.. tak pernah tengok bola :sad:
    Entri terbaru Anazkia – Jangan Bugil Depan KameraMy Profile

  3. Baru aku bisa tidur lena pabila #NED menang … yes yes yes

  4. bukan kata astro beyond, astro je pun memang takde..heheh
    Entri terbaru zuriey – Tazkirah – Angkara MarahMy Profile

  5. fuhh..menarik…tweet,tweet,tweet….tak sempat nak join contest denaihati..Internet problem….
    Entri terbaru eyriqazz – Advertorial 2 Kegembiraan Minggu IniMy Profile

  6. Selamat pagi sahabat semuanya… moga sehat dan sukses selalu.
    Entri terbaru Bang Iwan – GARDA TERDEPAN PENDIDIKAN KARAKTER- BUDAYA- DAN MORALMy Profile

  7. Lambat plak eden masuk sini.. tak dpt nak join contest tu..

    u/p :- @Steward John –> rajin ek tinggal komen.. terconfuse sebab ingatkan ni blog steward tadi… huhuhuhuh
    Entri terbaru zool – Keputusan perlawanan suku akhir Piala Dunia 2010My Profile

  8. Kembali berkunjung malam untuk menunggu update posting.
    Selamat malam semuanya.

  9. menarik contest ni…kena cuba ni….
    Entri terbaru eyriqazz – Gambar Ariel Peterpan dan Luna Maya yang Terhangat -18 SX-My Profile

  10. wah, macam2 contest de semperna bola sepak piala dunia ni ek… hadiah pun lumayan tu..
    Entri terbaru fiezaradzi – Fiezaradzicom BerpindahMy Profile

  11. oran yg tak ada astro takleh join la ek?
    Entri terbaru x-po – PELIKKAH LELAKI TIDAK MINAT TENGOK SUKAN?My Profile

Trackbacks

  1. […] lebih awal. Harap-harap bolehlah aku menonton dengan menggunakan iPhone 3GS melalui kemudahan Astro B.player. Gambar dari Fifa.com5 pasukan daripada 10 pasukan pilihan teman-teman blogger untuk juara Piala […]

  2. […] Kepada teman-teman yang tak sempat menonton LIVE separuh akhir FIFA Worldcup 2010 di Astro atau RTM1, anda boleh menonton LIVE melalui online atau mobile dengan Astro B.player. Bukan sekadar menonton sahaja tetapi juga berpeluang menang hadiah hebat TV LCD 42″. Daripada pengamatan aku tidak berapa ramai sangat yang ikut contest yang dianjurkan oleh Astro ini jadi peluang memang besar kepada yang rajin. Kepada yang belum join jooom ke watchand tweet to win. […]

  3. […] This post was mentioned on Twitter by Denaihati, Denaihati. Denaihati said: Entri paling HOT #denaihati "FIFA #Worldcup 2010,#Astrobplayer dan TV LCD 42″ ada apa dengannya?" @ http://bit.ly/aFXotr […]

  4. FIFA #Worldcup 2010,#Astrobplayer dan TV LCD 42″ ada apa dengannya? | Denaihati…

    Salam 1Malaysia, demam FIFA Worldcup 2010 semakin panas dan sudah masuk ke pusingan kalah mati. Semua peminat Worldcup tertunggu-tunggu setiap perlawanan yang akan disiarkan secara lansung di Astro. Selain menonton TV peminat juga boleh menonton keselu…

Artikel pilihan...close