Buat Duit Dengan Blog

Spread the love

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, kehangatan Seminar Buat Duit dengan Blog masih terasa lagi. Paling mengembirakan apabila ada peserta seminar yang sudah mula mengutip Ringgit Malaysia dan Dollar melalui blog-blog mereka. Itu buktinya berapa pentingnya ilmu untuk meningkatkan pendapatan dan itulah yang dinamakan K-ekonomi. K itu maksudnya knowledge iaitu ILMU.

Antara empat panel, perkongsian Ahmad Faizal yang lebih dikenali dengan En. Titan paling banyak mendapat maklumbalas. Kisah Titan daripada seorang yang tiada apa-apa tetapi berubah setelah fokus pada program affiliate telah membuka banyak mata peserta. Semuanya tidak datang begitu sahaja tanpa usaha bersungguh-sungguh.

Lihat sahaja blog-blog En Titan antaranya AhmadFaizal.com bukan sebarang blog tetapi blog penuh dengan skill dan teknik SEO yang betul. Jadi kunci pertama untuk buat duit mesti mempunyai blog yang baik. Untuk mempunyai blog yang bagus mesti kena belajar dari sifu blog yang pakar. Kepada Rakan Blogger yang sungguh-sungguh nak buat duit dengan blog jangan sayang nak keluar sedikit modal untuk belajar cara buat blog yang betul. Jom sertai kelas buat blog anjuran Akademi Denaihati Network.

[tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″]
[imagetab width=”730″ height=”450″]https://denaihati.com/wp-content/uploads/2013/07/seminar-buat-duit-dengan-blog-2013.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”730″ height=”450″]https://denaihati.com/wp-content/uploads/2013/07/seminar-buat-duit-dengan-blog-2013-abang-ensem.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”730″ height=”450″]https://denaihati.com/wp-content/uploads/2013/07/seminar-buat-duit-dengan-blog-2013-titan.jpg[/imagetab]
[/tabs]

Antara rahsia utama kejayaan affiliate yang En Titan kongsikan adalah Teknik SEO Merah Jambu :

  • Menyiasat terlebih dahulu sistem affiliate yang hendak disertai dengan merujuk kepada yang mahir.
  • Menulis sesebuah artikel dengan penuh kejiwaan bukan sekadar menulis hanya untuk menulis.
  • Mendalami ilmu SEO kerana ia mampu meletakkan artikel promosi anda di muka depan enjin carian dan seterusnya akan dapat meningkatkan jualan melalui trafik organik.
  • Buat blog dengan domain yang bersesuaian dengan sesebuah program affiliate.
  • Promosikan program tersebut di dalam blog yang bukan dari niche program affiliate tersebut (contohnya blog niche personal), sekurang-kurang buat 5 artikel yang berkaitan dengan promosi tersebut dan link kan di antara semua artikel promosi tersebut.

Ramai yang tidak puas dengan ilmu Teknik SEO Merah Jambu yang dikongsikan oleh En Titan ketika SBDdB. Kejayaan En Titan buat duit daripada program-program affiliate yang beliau selalu kongsikan di blog Earncent.com menambah cemburu di kalangan Rakan Blogger. Kini semua sudah terjawab, En Titan telah kongsikan rahsia buat duit dengan blog dalam ebook terbaru beliau bertajuk Kitab Teknik SEO Merah Jambu.

Kitab Teknik SEO Merah Jambu dijual dengan harga RM120. Mahal ke RM120? Mungkin mahal kepada yang tidak bersungguh-sungguh nak berjaya tetapi kepada yang melihat ini sebagai kunci ILMU kejayaan pasti RM120 bukan satu nilai yang mahal. Pengalaman En Titan selama sepuluh tahun terlibat dalam program affiliate sehingga berjaya mengubah kehidupan beliau hanya bernilai RM100 … kalau tanya aku memanglah terlalu murah.

Apa lagi Rakan Blogger jangan buang masa bertindak sekarang belajar cara yang betul buat duit dengan blog …. jom beli .. jom klik link ini > Kitab Teknik SEO Merah Jambu.

Dengan blog yang baik dan Kitab Teknik SEO Merah Jambu melengkapkan ILMU untuk Rakan Blogger buat duit dengan blog. Aku selalu pesan nak buat duit mesti kena keluar sedikit modal. Modal kali ini adalah modal belajar buat blog dan modal beli kitab En. Titan. Kalau kita tak sangguh keluar modal dengan macam-macam alasan dan macam-macam masalah MAKA anda akan terus hidup dalam angan-angan untuk berjaya seperti En. Titan dan terus bergelumang dengan masalah tak cukup duit.

Terbukti ramai blogger yang membeli dan mengamalkan Teknik SEO Merah jambu sudah menjana pendapatan … anda bila lagi?


Spread the love

80 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!