BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, sebagai menyokong projek Ben Asaari yang merupakan salah seorang ahli tribe Denaihati Network dan blog no 1 untuk projek “5 blog paling kerap dilawati” aku nak juga ikut projek terbaru Ben Ashaari iaitu “Ben Ashaari ajak pilih Blog“. Blogger Ben Ashari memang lain pada yang lain. Minda Ben Ashaari sentiasa aktif berfikir mencari idea-idea baru yang lain daripada yang lain. Ben Ashaari bukan follower tetapi pencentus idea baru yang menyebabkan ramai yang jadi follower kepada blog beliau sebab tu blog beliau kerap dilawati setiap hari.

Aku boleh katogerikan blog Ben Ashaari sebagai blog santai yang sering diselitkan dengan entri pendek yang boleh membuatkan blogger berfikir. Kalau nak dibandingkan dengan blog Denaihati memang agak berbeza konsep. Secara senyap aku menjadikan Ben Ashaari sebagai motivasi untuk dicontohi terutama cara beliau memasarkan blog. Nak ikut cara beliau buat banyak entri dalam satu hari memang tak terikut. Tapi aku suka dengan projek simple dan masa terhad yang membuatkan blogger terkejar-kejar nak ikut serta.

Sehingga hari ini blog denaihati memang tak termasuk dalam bloglist blog Ben Ashaari mungkin sebab aku tak berapa aktif komen kat blog tu. Manalah tahu lepas ni dapat peluang masuk bloglist Ben Ashaari.com.

Nota : Ketika entri ini publish aku dalam perjalanan ke Singapore yang dah 4 tahun tak dijejaki. Doakan selamat pergi dan balik dan selesai urusan yang nak diuruskan.

[ad#Banner0.02(468)]

---

  1. Aku pernah dapat bloglist dlm blog dia. haha.. sweet bukan.
    Entri terbaru dennis – KELEBIHAN DAN KEKURANGAN EBOOK ARIFF SHAHMy Profile

  2. belum pernah melihat next deh aku akan coba melihatnya
    Entri terbaru Asyiqin – Kesadaran Berasuransi "Because Life is Special"My Profile

  3. mau coba berkunjung, semoga aja dapat masukan…
    Entri terbaru Dadan – Lowongan Kerja Dosen Kontrak FISIP UNDIP SemarangMy Profile

  4. XPERNAH JOIN LAGI SEGMEN ABG BEN..
    SEGANLA…HEHEH

  5. sana bez..
    tp aku lebih suka masuk sini..hehe
    Entri terbaru IsuPanas – Hukum Akikah | Syarat Akikah | Pengertian AkikahMy Profile

  6. Saya sudah sempat menyinggahi blog dari rekan Ben Ashaari
    Postingannya sangat luas, banyak tema yang dibahas di sini. Selain itu pengulasannya benar2 original bermuara dari sudut pandang beliau sendiri..
    Entri terbaru Rina As – Cara Efektif Meningkatkan Pageview BlogMy Profile

  7. nikmatnya saling bebagi sesama…
    Entri terbaru ariefianto cahyo – Google Updates Android Maps Allows Users to add photos And See Top RatedMy Profile

  8. wah…da ada kelab beb :) canggih gitu

Artikel pilihan...close