Arsenal vs West Bromwich Albion and EPL 2011/12 Results Week #11

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, EPL 2011/12 Week #11 pada jam 11pm waktu Malaysia, 5/11/2011 akan menemukan Arsenal vs West Bromwich Albion (WBA). Ini peluang terbaik untuk team Arsenal mengekalkan rekod tanpa kalah 10 perlawanan berturut-turut. Majoriti pemain sudah berada pada prestasi yang terbaik terutamanya ketua pasukan Van Persie yaang menjadi penjaring terbanyak EPL 2011/12 dengan 10 gol. Arsenal mesti menewaskan WBA untuk mengumpul sebanyak points yang boleh bagi memperbaiki kedudukan dalam EPL.

Prestasi yang tidak menentu seperti EPL 2010/11 mesti tidak boleh berulang lagi apabila team Arsenal tewas kepada pasukan kerdil di Stadium Emirates. Arsenal pada musim ini telah menewaskan Stoke City, Chelsea, Bolton dan seri dengan Marseille mesti menetuskan prestasi cemerlang. Arsenal mempunyai peluang yang cerah untuk berada dikedudukan 3 pasukan teratas EPL terutama apabila prestasi tidak menentu yang ditunjukkan team Liverpool dan Chelsea.

Keputusan Arsenal vs West Bromwich Albion : 3 – 0

Live Streaming Arsenal vs West Bromwich Albion @ Goal.com

Anda juga boleh mengikut Terkini Keputusan Arsenal vs West Bromwich Albion melalui live streaming Twitter dengan hashtag #Arsenal yang akan di update setiap saat oleh Arsenal Fan seluruh dunia.

Results Penuh EPL 2012/12 Week #11

Keputusan Newcastle vs Everton : 2 – 1

Keputusan Liverpool vs Swansea : 0 – 0

Keputusan Aston Villa vs Norwich : 3 – 2

Keputusan Blackburn vs Chelsea : 0 – 1

Keputusan Manchester United vs Sunderland : 1 – 0

Keputusa QPR vs Manchester City : 2 – 3

Keputusan Wolves vs Wigan : 3 – 1

Keputusan Bolton vs Stoke City : 5 – 0

Keputusan Filham vs Tottenham : 0 – 3


Spread the love

37 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!