10Malaysia Top Link dan Commentator September @Denaihati

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, maaf bulan ini lewat sikit. Aku ucapkan terima kasih kepada 98 blogger yang dah berani ikut serta contest “Hidup Untuk Memberi” yang menyediakan 2 hadiah utama Notebook Acer Aspire One dan hadiah yang lain seperti dalam senarai hadiah contest Hidup Untuk Memberi. Ucapan tahniah juga untuk semua pemenang contest Hidup Seorang Blogger yang mendapat sambutan terhangat.

Berikut ada 10Malaysia top link referrer September 2010 mengikut Google Analytics (dah guna ke kalau belum joom guna memang best) dan hadiah untuk top 3. Nampak banyak perubahan bulan ni dan just nak bagi tau peluang masih terbuka untuk semua.

1. ibuntu.co.cc – RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati

2. Wawwi.com – RM30

3. Amriawan.blogspot.com – RM20

4. Yanmieonline.com

5. Zonbebas.com

6. Stewardjohn.com

7. Azuanrazi.com

8. Hanspunyablog.blogspot.com

9. Ata-timetochange.blogspot.com

10.  Na5wa.com

(p/s : Joom ramai-ramai kita terjah blog yang tersenarai di atas)

Berikut ada 10Malaysia top commentator September 2010  dan hadiah untuk top 3. Ranking 2 dan 3 adalah teman blogger kita dari Indonesia..mantap tu kan.

1. Steward John – RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati

2. Bang Iwan – RM30

3. Munir Ardi – RM20

4. Mohd Isa

5. Maliq

6. Sunglasses

7. Nick Irfan

8. Pisyek

9. Yanmie

10.Metrolisa

Terima kasih kepada sponsor Alansarproperties.com, www.xztly.comAnisha Online MalleQurban.com, iks1Malaysia dan Kulanzsalleh.com. Terima kasih juga kepada semua yang sudi singgah dan tidak tersenarai di atas juga kepada semua silent readers. You all memang the best lah.

P/s : Kepada pemenang sila hubungi melalui contact atau boleh DM lansung ke Facebook dan Twitter.

[ad#advertlets336]

---

  1. ramai yang dah join sini yea?
    wah…
    bestnya..!!
    Entri terbaru wansiti – Acer Aspire One Contest by DenaihatiMy Profile

  2. uiks, tak perasan pula aku boleh jadi top commentator dalam blog ni. hehe…tp yg menang sudah pasti steward john la jawabnya. hehe
    Entri terbaru Mohd Isa – Tips Mudah Meningkatkan Alexa RankingMy Profile

  3. Saya pun selalu komen blog ni, sehala saja hehe.
    Teringin juga tersenarai sebagai pengulas bulan ini, malangnya persaingan terlalu sengit di DH ni, kalau la blog saya ada limpahan traffik macam blog DH.. saya pun ada hati gak nak list pengunjung saya dan bagi hadiah.
    Entri terbaru hyprobulksms – Berjaya dengan perniagaan onlineMy Profile

  4. kat sini banyak isu yang hangat dan membuatkan aku berfikir. kadang2 aku surfing sambil otak tengah serabut. aku xnak pk banyak jadik aku limitkan meninggalkan komen kat blog DH nie. lagipun lebih baik diam dari berkata-kata kalau kita x paham benar dengan sesuatu topik kan.

    rasanya, aku sampai bila pun takkan dapat top 10 kat DH. so Anwar, dont ever dream about it.
    :) ngeeee..
    Entri terbaru Anwar Osman – Onepiece Chapter 600 The Island of RestartingMy Profile

  5. tahniah2… jelez sungguh aku rase.. hahaha…
    Entri terbaru Pisyek – Steganografi – Seni menyorokkan mesejMy Profile

  6. julicavero says:

    selamat buat para pemenang..semoga semakin semangat dalam ngeblog..hehe

Trackbacks

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Denaihati and Hamdi, Hanie Hidayah. Hanie Hidayah said: RT @denaihati: 10Malaysia Top Link dan Commentator September @Denaihati http://bit.ly/d1jDJr […]

Artikel pilihan...close