10Malaysia Top Link dan Commentator November @Denaihati

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, maaf bulan ini lewat sikit. Aku ucapkan terima kasih kepada semua blogger (maaf ada yang belum masuk senarai yang akan diuruskan sebelum contest tutup) yang dah berani ikut serta contest “Hidup Untuk Memberi” yang menyediakan 2 hadiah utama Notebook Acer Aspire One dan hadiah yang lain seperti dalam senarai hadiah contest Hidup Untuk Memberi.

Berikut ada 10Malaysia top link referrer November 2010 mengikut Google Analytics (dah guna ke kalau belum joom guna memang best) dan hadiah untuk top 3. Nampak banyak perubahan bulan ni dan just nak bagi tau peluang masih terbuka untuk semua.

1. Stewardjohn.com – RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati

2. ibuntu.co.cc – RM30

3. Yanmieonline.com – RM20

4. Amriawan.blogspot.com

5. Hanspunyablog.blogspot.com

6. Kulanzsalleh.com

7. Zonbebas.com

8. Blog.mohdisa.com

9. Tiefazatie.blogspot.com

10. Azuanrazi.com

(p/s : Joom ramai-ramai kita terjah blog yang tersenarai di atas)

Berikut ada 10Malaysia top commentator November 2010 dan hadiah untuk top 3. Ranking 2 dan 3 adalah teman blogger kita dari Indonesia..mantap tu kan.

1. Steward John – RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati

2. Bang Iwan – RM30

3. Munir Ardi – RM20

4. Pisyek

5. Redboys

6. Zuriey

7. Suarapeople

8. Ray Ban

9. YangBaik

10. KDN

Terima kasih kepada sponsor Alansarproperties.com, www.xztly.comAnisha Online MalleQurban.com, iks1Malaysia dan Kulanzsalleh.com. Terima kasih juga kepada semua yang sudi singgah dan tidak tersenarai di atas juga kepada semua silent readers. You all memang the best lah.

Insyallah next entri akan buat analisa terakhir kedudukan terkini Top Link Referrer dan Top Commentator 2010.

P/s : Kepada pemenang sila hubungi melalui contact atau boleh DM lansung ke Facebook dan Twitter.

[ad#nuffnang336]

Comments

Trackbacks