10 blogger paling peramah 2015

Spread the love

Assalamualaikum dan salam sejahtera, 29/2/2016 adalah tarikh yg unik kerana hanya berlaku sekali setiap empat tahun. Empat tahun yang lalu iatu pada 29/2/2012 aku menulis tajuk “Surat Tun Dr. Mahathir kepada PM Israel“, khabarnya hari ini Tun Mahathir mengumumkan keluar dari UMNO.

Sempena tarikh yang unik blog Denaihati nak buat kejutan dengan mengumumkan 10 blogger yang paling peramah menulis paling banyak komen sepanjang tahun 2015.

Blog tanpa pembaca setia apalah maknanya. Sememangnya setiap hari blog Denaihati menerima lebih daripada dua ribu trafik organik secara SEO daripada Google, Yahoo, Twitter dan Facebook. Pembaca daripada trafik organik datang mencari informasi yang diperlukan kemudian pergi begitu sahaja. Pembaca setia pula sentiasa menunggu entri baru bukan sekadar untuk dibaca malahan dikomen.

Rakan Blogger Malaysia
Rakan Blogger Malaysia

Terima kasih kepada semua pembaca setia yang telah menulis berbagai komen samada teguran juga cadangan. Semuanya menjadikan blog Denaihati semakin matang dan bergerak keperingkat yang lebih tinggi tahun demi tahun. Berikut adalah 10 blogger terhebat antara berpuluh blogger lain yg telah menulis komen setiap hari.

 1. anuar
 2. sensasi2020
 3. Noriza Rahman
 4. Sani Yunus
 5. Pokok Manggis Depan Rumah
 6. nikkhazami
 7. SuperNifz
 8. Ikhwan Fahmi
 9. ila Fyra
 10. mrhanafi

Sebagai tanda terima kasih kami akan memjemput secara peribadi kesemua di atas untuk makan malam bersama team Denaihati Network di tempat yg istimewa.

Blogger IBB 2014 d

Kepada yang tidak terpilih jangan putus asa kerana setiap tahun ada sahaja rakan blogger yang mendapat berbagai kejutan. Teruskan berkongsi idea di ruangan komen setiap entri baru pasti ada kejutan yang lain di masa yang lain.


Spread the love

146 Comments

 1. Didoakan ada event 20 Blogger paling peramah untuk 2016… tapi…. Blog saya belum ada lagi… 🙁

 2. Wah ….semoga di tahun depan saya bisa terpilih ni … Walau pun saya dari luar negara malaysia .. Tapi saya menyukai blogger malaysia .. Merka mempunyai sifat blogger yang ramah … Saling membantu …. Mempunyai ikatan pertemanan yang kuat antara para blogger .. Lbih menghargai blogger yang berkunjung dgn cara mengunjungi kembali … Selamat untuk blogger malaysia .. I like it ….
  Curahan rasa Oyong Ilham @ ..Jasa Karikatur Murah dan BerkualitasMy Profile

 3. mancap…. I like it…
  patut di contohh… terkadang seseorang hanya ramah di dumay tapi saat di dunia nyata jauh berbeda…..

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!

Think Quran