Trillion Terima Kasih

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, tiada perkataan yang paling sesuai untuk ditulis melainkan Trillio Terima Kasih kepada semua Rakan Denaihati apabila keputusan World Bloggers and Social Awards untuk Best of the best blog of the year diumumkan oleh penganjur Malaysia Social Media Week 2012. Trillion Terima Kasih kepada semua dah wish tahniah melalui Twitter, Facebook dan Email. Trillion Terima Kasih kepada penganjur kerana memilih blog Denaihati.

Blog Emilayusof.com dan blog Lyssasecret.com finalist best of the best blog walaupun tidak terpilih dua blog ini tetap best of the best blog pasti rakan semua setuju cuma tak ada rezeki terpilih insyallah tahun depan.

Tahniah kepada semua pemenang antaranya Ariffshah.com, Apesal.com, Myorange.my dan lain-lain. Kepada yang tidak menang jangan kecewa walaupun tak menang pendedahan dan promosi sudah berlaku. Suatu hari Rakan Blogger yang sabar pasti akan menjadi Top Blogger Malaysia.

Kemenangan ini bermakna tanggungjawab blog Denaihati bertambah dan semuga kemenangan ini akan memberi manafaat kepada semua Rakan Blogger yang sering bersama dengan kami.

Keputusan penuh World Bloggers and Social Media Awards @ MSMW2012

183 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!