Social Media Awards 2013 undian sudah tamat

Spread the love

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, pengundian untuk Social Media Awards 2013 sudah sampai hampir ke penghujungnya. 11.59 pm 10/2/2013 ada saat terakhir untuk mengundi dan menyokong blog kesayangan anda. Setiap pengundi mesti membuka akaun MSMW dan satu akaun hanya dibenarkan mengundi sekali sahaja untuk setiap katogeri. Kalau nak mengundi 2-3 kali kenalah ada 2-3 akaun juga.

Melihat pada senarai pendahulu undian menarik juga kerana ramai juga Rakan Blogger yang disenaraikan dalam enti INI telah tersenarai antara yang mendahulu undian sehingga hari ini .. esok belum tahu lagi.

Berikut senarai pendahulu 17 Blog Popular Malaysia 2013 mengikut katogeri :

 1. Paultan.org (Auto Blog) (PR4)
 2. Ariffshah.com (Innovative Blog) (PR4)
 3. Abangensem.com (Business Blog) (PR3)
 4. Zarulumbrella.com (Celebrity Blog) (PR3)
 5. Spudinpunya.com (Music & Entertainment Blog) (PR2)
 6. Kucing.my (CSR Blog) (PR2)
 7. Hasrulhassan.com (Educational Blog) (PR2)
 8. Kakinakl.com (Foodie Blog) (PR4)
 9. Beautifulnara.com (Gossip Blog) (PR4)
 10. Azmanishak.com (Photography Blog) (PR2)
 11. Amanz.my (Gadgets Blog) (PR6)
 12. Razaleigh.com (Political Blog) (PR4)
 13. Cheezemaz.blogspot.com (Shopping Blog) (PR1)
 14. Legendnetball.com (Sports Blog) (PR1)
 15. Faizalfredley.com (Travel Blog) (PR1)
 16. Akupenghibur.com (Lifestyle Blog) (PR1)
 17. Hafizrahim.com (Micro Blog) (PR1)

Terima kasih tidak terhingga kepada semua yang mengundi blog Denaihati untuk katogeri Most Creative Blog. Sehingga entri ini ditulis masih mendahului peserta-peserta lain yang lebih hebat. Kepada yang belum vote boleh klik SINI untuk undi sebelum terlambat

Kepada pembaca yang dah mengundi jangan lupa tuliskan DONE (atau yang semakna dengannya) di SINI dan kepada blog yang ada menampal banner Vote Denaihati juga jangan lupa tinggalkan link di SINI. In shaa Allah kalau ada rezeki blog Denaihati menang cabutan bertuah akan dibuat untuk mengiringi Blogger Cantik Manis Cik Nurul dan Musalmah Miswan serta Blogger Ensem Hazman Fadzil (aku memang tak puashati sebab kawin tak jemput heeee) ke Kemboja dan Vietnam selama 6H 5M. Juga akan diserta Abangensem yang akan jual rumah untuk menemani Cik Nurul.

Shahul msmw

Rasanya masih tidak terlewat sebagai wakil semua Rakan Blogger yang hadir #SBB2013 untuk mengucapkan terima kasih kepada Bro Shahul, Bos Majlis Social Media Malaysia kerana hadir di Majlis #SBB2013 dan sudi bersama Ariffshah menyerahkan hadiah kepada pemenang bertuah. Ini merupakan suatu menghargaan kepada Blogger yang bukan mudah nak dapat.

Maklumat lanjut boleh lihat di laman web rasmi MSMW 2013 dan like Facebook MSMW 2013 dan Follow Twitter @MSMW_2013.

Adakah strategi undian contest iPhone 5 Gadget Impian telah menjangkit untuk undian MSMW 2013? Kalau memang benar tak sia-sia team Denaihati merangka tugas undian tersebut.

Nota : Kalaulah yang tersenarai di atas tu semua menang MSMW2013 mesti dah macam reunion #SBB2013.


Spread the love

91 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!