Pendaftaran Sepetang Bersama Blogger 2017

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar sahabat pembaca setia dan juga yang pertama kali terjumpa blog ini. Dah baca ke entri sebelum ini “misteri perempuan berkereta MPV Honda merah“. Kali ini Abang nak ajak semua mendaftar SBB2017.

Mohon seminit LIKE page kami yang penuh dengan ILMU untuk jadi top 10 Malaysia! Klik Sini

Alhamdulillah dengan izin ALLAH diberi kesempatan kepada team Denaihati Network untuk menganjurkan SBB2017 edisi ke enam.

Majlis khas untuk pembaca setia blog Denaihati, rakan sosial media, rakan blogger , usahawan online dan founder syarikat yang menggunakan pemasaran cara digital bergabung dalam majlis besar Sepetang Bersama Blogger 2017. Tujuan utama untuk bersama membina network besar seluruh Nusantara membina ekonomi Digital bersama.

Terima kasih kepada penaja Kementerian Pelacungan & Kebudayaan Malaysia, MaTIC, GT Global, Yeos Malaysia, Kumpulam Media Karangkraf, CVS Production, Misi Viral, Denaisell, Adi Putra, eQurban (kepada yg berminat nak menaja sila dapatkan proposal dari abe Hisyamudin Fadzil)

Terima kasih kepada Speaker antaranya Azrizam Mansor, Cik Lily Putih, Mahadi Mohamed Arifin, Dr Wan Yusof Wan Jeffery dan ramai lagi.

Tidak lupa kepada sukarelawan yang sudi mencurah peluh untuk industri Digital yang semakin mekar meriah melahirkan ramai usahawan berjaya.

Jutaann terima kasih pada semua yang terlibat secara lansung dan tidak lansung. Dengan rasa rendah diri mohon tag status ini kepada seramai mungkin sahabat-sahabat kita supaya tak ada yang terlepas pandang.

Kepada rakan-rakan Malaysia, Indonesia, Brunei, Singapore, Thailand dan Kemboja, sila daftar untuk menjadi sebahagian dari sejarah SBB2017.

DAFTAR SEGERA
DAFTAR SEGERA
DAFTAR SEGERA

Hadiah bernilai lebih RM10,000 tersedia untuk peserta SBB2017 kali ini selain ilmu buat duit dan membina rangkain bisnis yang sangat besar.

Jangan ketinggalkan kerana ini EDISI SBB TERAKHIR yang dianjurkan oleh Denaihati Network.

Abang Denaihati
Penulis Blog

140 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!