Gambar-gambar menarik Sepetang Bersama Blogger & Yeo’s 2015

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, tiada apa yang boleh dikatakan selain bersyukur kepada ALLAH kerana Majlis Sepetang Bersama Blogger & Yeo’s 2015 telah selesai dengan jayanya. Terima kasih kepada watak utama yang telah menjadikan impian blogger menjadi satu kenyataan iaitu :

  1. Penaja utama : Yeo’s Malaysia
  2. Penaja bersama : Jopana.my, Bakarlah BBQ Rental, The Sumbs, eQurban.com dan Jam Tawaf Denaihati
  3. Rakan media : Kumpulan Media Karangkraf
  4. Juru gambar rasmi : The Photolicious
  5. Rakan Usahasama : Perbadanan Putrajaya
  6. Rakan Strategik : Abangensem.com, Pendekarberkuda.org, Profhariz.com, Khirkhalid.com, Sohoque.com, Mrspuex.blogspot.com, Namiacinta.com, Blogretis.com, Dengarisaya.blogspot.com, Norfanil.com, Nurseira.com, Melastikbintang.com dan Halimbrothers.com.
  7. Panel Forum : Aqif Azizan, Tuan Hj Masrukhin dan Mbak Anazkia
  8. Sukarelawan : Rakan-rakan blogger, UKM, MFI, AIM dan Darul Maghfiroh
  9. Jemputan : Rakan Blogger Indonesia
  10. Penganjur yang menjadikan semua kenyataan : Team Denaihati Network
Bergambar dengan penaja utama Yeo's Malaysia
Bergambar dengan penaja utama Yeo’s Malaysia
Penaja utama Yeo's Malaysia bersama Blogger Indonesia
Penaja utama Yeo’s Malaysia bersama Blogger Indonesia
Orang kuat Yeo's Malaysia - terima kasih ya.
Orang kuat Yeo’s Malaysia – terima kasih ya.
Hidangan pagi, tengahari dan petang yang disediakan oleh Bakarlah BBQ Rental
Hidangan pagi, tengahari dan petang yang disediakan oleh Bakarlah BBQ Rental

Terima kasih kepada semua sukarelawan yang bertungkus lumus untuk membantu menguruskan dan memastikan perjalanan SBBYeos2015 berjalan lancar. Tidak terbalas segala masa dan tenaga yang dicurahkan.

sbb2015 sukarelawan

Terima kasih kepada rakan-rakan blogger Indonesia sudi datang dari jauh untuk memeriahkan SBBYeos2015 kalau 2014 hanya berdua tetapi kali ini berlima.

sbb2015 blogger Indonesia

Terima kasih kepada Tuan Ahmad Yani dari Kumpulan Media Karangkraf kerana sudi melancarkan Jam Tawaf Denaihati. Harga pasaran RM300 boleh order di Kedai Denaihati.

sbb2015 pelancaran jam tawaf denaihati

sbb2015 Ahmad Yani Karangkraf

Mohon maaf kepada Abang Ensem antara penaja bersama yang paling awal tetapi url blog tidak tercetak di t-shirt dan banner. Ini memang kesilapan kami harap jangan marah dan berkecil hati nanti hilang ensemnya.

sbb2015 aqif azizan

Terima kasih kepada tiga panel yang memang best berkongsi ilmu yang pasti jadi bekalan terbaik untuk rakan blogger untuk go next level. Jangan takut untuk menjadi blogger bertaraf dunia mulai dari sekarang. Katakan boleh pada diri kita sendiri.

sbb2015 panel forum

Terima kasih kepada sahabat Saudara Khairul Anuar exco MSMW sudi datang dan sponsor tiga naskhah buku nukilan beliau untuk hadiah cabutan bertuah. Yang bertuah mendapat buku beliau Saudara Kamil Salleh yang datang dengan anak perempuannya. Ramai yang dah tanya macam mana nak contact Bro Sensasi2020 ni, almaklum anak yang dibawa tu cantik.

sbb2015 khairul anuar

Tahniah kepada pemenang Treasure Hunt dan Cabutan hadiah paling bertuah iPhone 6 dan Samsung Note Edge. Tak lupa juga kepada yang dapat GoPro Hero 4 dan semua hadiah-hadiah yang lain. Rezeki siapa sangka.

sbb2015 pemenang pertama treasure hunt

sbb2015 pemenang kedua treasure hunt

sbb2015 pemenang ketiga treasure hunt

sbb2015 Samsung Note Edge

sbb2015 hadian iPhone 6

Terima kasih juga kepada Hilal Azmi yang bawa crew Astro Awani interview kawan-kawan blogger dan juga Denaihati katanya untuk program inspirasi.

sbb2015 astro awani

Berikut antara gambar-gambar menarik SBBYoes2015 yang dapat aku sendiri curi snap dan curi daripada Google dan FB jangan marah ya.

sbb2015 mahamahu

sbb2015 Halim Nazeri

sbb2015 blogger kaki makan

sbb2015 pendekar berkuda

sbb2015 namia cinta

sbb2015 red mummy

sbb2015 aksi titan

sbb2015 cik lily

sbb2015 boni kacak

sbb2015 wefie dengan blog hebat

sbb2015 blogger rasul

sbb2015 blogger malaysia

Sepetang Bersama Blogger 2015

Mohon ampun dan maaf untuk semua kekurangan dan kesilapan kerana kami team Denaihati Network hanya manusia kerdil yang pasti banyak kelemahannya.

Terima kasih ALLAH kerana memudahkan segalanya.

gambar sbb2015

Terlalu banyak telah ditulis oleh blogger al kisah Sepetang Bersama Blogger 2015 dengan gambar-gambar yang menarik serta extreme. Jom kita semua baca kisah yg best ini.

  1. Sayonara #SBBYeos2015 Sampai Berjumpa Lagi
  2. Sepetang Bersama Blogger 2015
  3. Sepetang Bersama Blogger 2015 l 13 Jun 2015
  4. Sepetang Bersama Blogger 2015 memang santai & sempoi
  5. Treasure Hunt di SBB2015
  6. Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015
  7. Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015
  8. Live update sepetang Bersama Blogger 2015
  9. Memori Sepetang Bersama Blogger 2015 anjuran Denaihati
  10. Sepetang Bersama Blogger 2015
  11. Sepetang Bersama Blogger 2015
  12. Anak sokong ayah untuk berblog
  13. Kepada rakan blogger yang sudah menulis tetapi tidak tersenarai sila PM entri anda ke fb Denaihati

124 Comments

  1. Asiknya bisa kumpul bareng sesama blogger lainnya. Selain bisa bertukar ilmu dan sharing, bisa meningkatkan ikatan silaturahmi sesama komunitas blogger lainnya 🙂 .

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!