Pemenang Cabaran Malaysia #Merdeka54

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, pasti ramai yang sedang menunggu keputusan Cabaran Malaysia #Merdeka54 terutama 20 Rakan Blogger yang ikut serta memerah otak menyediakan entri khas Malaysia #Merdeka54. Dah baca ke semua entri hebat dan kreatif dari semua peserta, kalau belum bagus juga ambil masa baca pasti ada ilmu yang boleh diperolehi untuk dijadikan pengajaran.

Berita gembira untuk semua peserta. Penaja eQurban.com telah bermurah hati untuk menghadiahkan RM100 kepada semua peserta Cabaran Malaysia #Merdeka54 dengan syarat perlu melaksanakan tugasan khas yang diberi. 20 Rakan Blogger yang telah tersenarai hanya perlu buat entri khas “Pesanan Korban Secara Online“. Hanya perlu copy paste dengan menggunakan gambar sendiri dan tukarkan link eQurban.com kepada link affiliate sendiri (Contoh link affiliate eQurban denaihati @ http://www.equrban.com/hop.php?ref=Denaihati).

Kepada semua 20 peserta yang telah menyempurnakan tugasan khas sila emailkan nama, no akaun bank, nama bank, no kad pengenalan dan link entri khas “Pesanan KOrban Secara Online” ke saya [at] denaihati [dot] com. Tahniah kepada semua yang berjaya.

eQurban.com baru memulakan kempen 1Keluarga 1Bahagian Korban dan semoga usaha mulia ini mendapat sokongan daripada semua Rakan Blogger 1Dunia. Selain peserta Cabaran Malaysia #Merdeka54, Rakan Blogger Malaysia, Indonesia, Brunei, Singapore dan 1Dunia juga digalakkan untuk buat entri khas “Pesanan Korban Secara Online“. Insyallah semoga dengan bantuan semua Rakan Blogger entri ini akan dapat dibaca oleh seramai Umat Islam yang boleh dan  kempen 1Keluarga 1Bahagian Korban akan menjadi kenyataan. Pasti ada ganjaran pahala yang besar menanti untuk setiap korban yang dilaksanakan.


Spread the love

94 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!