Demonstrasi Jalanan Strategi YAHUDI

Spread the love

Kalau mengikut promosinya hari ini beratus ribu orang akan turun ke jalanan untuk berDemonstrasi untuk Menentang dan Menyokong ISA. Sudah pasti pihak keselamatn akan membuat sekatan jalanraya yang mengakibatkan jalanraya sesak dan ini sudah pasti menganggu penduduk tempatan.

Demokrasi dan Demonstrasi ini bukanlah sistem ISLAM. Sistem ini diperkenalkan oleh YAHUDI kepada dunia untuk memusnahkan sistem ISLAM dan menjadi kita patuh kepada YAHUDI. Antara 10 strategi YAHUDI untuk melemahkan sesebuah negara yang tidak patuh kepada mereka dengan menganjurkan Demonstrasi jalanan melalui agen-agen dalaman.

Allah swt berfirman dalam surah Al-Baqarah, 107 yang bermaksud, “Tidakkah kamu tahu, bahawa Allah memiliki kerajaan langit dan bumi? Dan tidak ada bagimu perlindungan dan penolongan selain allah.“. Allah juga berfirman dalam surah Al-Imran, 26 yang maksudnya, ” Katakanlah (Muhamad) : Wahai Tuhan pemilik kekuasaan, Engkau berikan kekuasaan kepada siapa pun yang Engkau kehendaki, dan Engkau cabut kekuasaan dari siapa pun yang Engkau kehendaki.” Kita sebagai umat ISLAM mesti yakin dengan ayat-ayat ALLAH yang diturunkan terus kepada Nabi saw.

Apabila kita ada masalah dan mungkin tidak suka kepada sesuatu kerajaan maka bermunajatlah dengan solat dan doa kepada ALLAH kerana hanya ALLAH sahaja yang memilih KUASA sesebuah kerajaan dengan pelbagai cara yang Allah lebih Maha mengetahui bukan dengan berDemonstrasi di jalanan yang merupakan budaya YAHUDI dan sudah pasti semangat iblis akan meresapi kejiwa penDemonstrasi dan pihak keselamatan. Iblis dan Musuh-musuh Islam memang menunggu sahaja peluang untuk melemahkan IMAN umat Islam.

Di sisi Allah urusan Demokrasi, Demonstrasi dan ISA ini terlalu kecil. Allah hanya melihat IMAN dan AMAL umatnya dengan mengikut Perintah ALLAH dengan cara hidup atau sunnah Nabi saw. Lebih baik kita risau melihat umat Islam yang tidak solat 5 waktu dan Rumah Allah yang kosong setiap kali solat 5 waktu walaupun semua umat Islam tahu bahawa Solat 5 waktu ibadat yang paling penting yang yang diperintahkan Allah terus tanpa perantaraan kepada Nabi saw ketika Israk Mikraj.

Seperti dalam entri Kak Jie Marilah Kita Bersangka Baik antara satu sama lain. Bila tiba masa mengundi pangkahlah mana-mana Parti yang kita suka itu pun atas kehendak Allah swt. Masa tu kita boleh nak ubah mana-mana parti yang kita suka untuk memerintah Malaysia yang kita cintai ini…tetapi kalau parti yang kita pangkah tidak dapat majoriti jangan pulak marah ..kan kita ikut sistem Demokrasi yang majoriti memerintah…parti menang majoriti itu pun atas kehendak Allah yang mengerakakan hati pengundi untuk mengundi mereka bukan kerana kempen mereka bagus dan yang memerintah itu tidak mesti betul semua…kan manusia tidak sempurna.

Air mata aku pasti menitis bila membaca kisah kewafatan Nabi saw yang begitu mengutamakan umatnya walaupun di saat akhir-Nya masih menyebut Umati Umati Umati tetapi pasti Nabi saw sedang bersedih melihat umat Islam terus bercakaran sesama Islam demi KUASA dan HARTA BENDA.


Spread the love

9 Comments

  1. oh~ baru tahu yg demonstrasi ni yahudi yg promot… 😯
    .-= Pisyek´s last blog ..Cara terpantas selesaikan Rubik =-.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!