Arsenal vs Newcastle and EPL 2011/12 Results Week #28

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, daya tahan dan strategi antara yang paling menarik boleh dipelajari dari EPL. Musim perlawanan yang lama sangat menguji minda pemain dan mengurus. Di awal musim Tottenham kelihat sukar untuk ditewaskan kerana mempunyai pemain midfield terbaik di EPL tetapi semakin merosot di hujung musim. Arsenal pula tidak menentu pada suatu masa boleh jadi pasukan belasahan apabila tewas teruk kepada MU tetapi pada masa yang sama sangat cemerlang menewaskan AC Milan 3 – 0 walaupun terkeluar dari Champions League 2011/12.

EPL #28 banyak mengasilkan keputusan yang mengejut. Manchester City, Liverpool dan Tottenham tewas dan ini sangat baik kepada Arsenal dengan syarat Arsenal mesti menewaskan Newcastle. Perlawanan Arsenal vs Newcastle pada jam 4.00am, 13/3/12 waktu Malaysia pasti ditunggu oleh Arsenal Fan. Semuga pemain Arsenal dapat bermain lebih baik daripada pemainan menewaskan AC Milan.

Keputusan perlawanan Arsenal vs Newcastle : 2 – 1 (Van Persie, Vermaelen)

Live Streaming Arsenal vs Newcastle @ Arsenal.com

Anda juga boleh mengikut live Arsenal vs Newcastle pada melalui live streaming Twitter dengan hashtag #Arsenal yang akan di update setiap saat oleh Arsenal Fan seluruh dunia atau Astro ESPN HD Channel 831

Keputusan EPL #28

Bolton vs QPR : 2 – 1

Chelsea vs Stoke : 1 – o

Wolves vs Blackburn : 0 – 2

Sunderland vs Liverpool : 1 – 0

Aston Villa vs Fulham : 1 – 0

Everton vs Tottenham : 1 – 0

Manchester United vs WBA : 2 – 0

Swansea vs Manchester City : 1 – 0

Norwich vs Wigan : 1 – 1


Spread the love

65 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!