WordPress Master Class dan Insentif bulanan

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, sana sini mengeloh bila harga minyak RON95 naik. Jangan mengeloh ini mungkin peluang untuk kita jadi lebih kreatif. Antara cara paling mudah dan rendah modalnya adalah buat duit dengan blog. Ramai yang sudah berjaya jadi tidak ada yang mustahil untuk mengandakan duit dengan blog yang penting mesti ada ilmu di dada. Bila dah ada ilmu mudahlah merancang strategi seperti strategi teknik SEO merah jambu.

Seminar Gandakan Duit dengan Blog
 

Pasti ramai yang telah sedia maklum mengenai WordPress Master Class yang dianjurkan oleh Akademi Denaihati. Kelas yang hanya sesuai dihadiri oleh individu yang telah biasa dengan asas WordPress tetapi ingin mengetahui lebih lanjut mengenai pengurusan laman WordPress mereka. Kelas ini diadakan setiap bulan, pada hari ahad, pada tarikh yang telah ditetapkan. Namun begitu, ianya bukanlah sekadar kelas yang akan tamat dalam sehari, tetapi ianya merupakan kelas yang berterusan.

Pihak Akademi Denaihati akan sentiasa memberi bantuan atau khidmat nasihat yang berterusan kepada pelajar-pelajar Master Class ini. Tujuan kami masih sama sejak bermulanya siri seminar demi seminar yang dianjurkan setakat ini, ingin memajukan industri blog tanahair. Mahu ataupun tidak, industri blogging terus berkembang saban hari, walaupun mungkin ada yang berputus asa di pertengahan jalan, namun masih ramai yang meneruskan usaha dan mendapat hasil yang lumayan daripada penulisan blog.

Mungkin ramai yang masih ragu-ragu, dan merasakan tiada keperluan untuk menghadiri kelas seperti ini, namun sekiranya anda benar-benar ingin melangkah setapak ke hadapan, marilah bersama-sama kami di Akademi Denaihati untuk menongkah arus yang pasti banyak gelombangnya. Beberapa sesi perbincangan untuk penjanaan idea dan bagaimana untuk merangka strategi demi strategi akan diadakan bersama-sama peserta-peserta Master Class. Ini untuk memastikan kita akan sentiasa berdaya maju dan berdaya saing dengan blogger-blogger lain seantero dunia. Membina kerjaya sebagai blogger bukanlah perkara yang mustahil, namun kita perlu bekerjasama dalam memajukan industri yang berkembang pesat ini.

Mari kita lihat video peserta Master Class yang terdahulu iaitu saudara Ishak Ismail dari Sohoque.com dan juga saudara Muhammad Rasul dari iluvtour.com

Kepada sesiapa yang berminat untuk bersama-sama Akademi Denaihati dalam merungkaikan segala cabaran dalam bidang blogging ini, jom daftar ke sesi WordPress Master Class yang seterusnya yang akan diadakan pada 17 November 2013. Butiran lanjut boleh diperolehi di halaman WordPress Master Class – Akademi Denaihati.

Jimat RM699 untuk memulakan online bisnis

Akademi Denaihati juga menyediakan insentif khas kepada pelajar master. Insentif ini terbuka untuk 20 pelajar pertama termasuk untuk Sohoque.com dan iLuvtour.com.

  1. Setiap trafik blog dari backlinks ke blog Denaihati akan di bayar RM0.05.
  2. Minima trafik mestilah 500 dibawah 500 tidak akan dibayar.
  3. Jumlah trafik akan dikira menggunakan Google Analytics.
  4. Cara memberi backlinks kepada blog Denaihati mengikut ilmu yang telah diajar di kelas master WP.
  5. Insentif akan diberi selama 6 bulan dari bulan pertama layak mendapat insentif.
  6. Setiap bulan admin akan menyenaraikan jumlah pendapatan yang terkumpul oleh pelajar master.

Bertindak sekarang untuk pendapatan online yang lebih lumayan.

---

    Kongsi pendapat anda

    *

    CommentLuv badge

  1. Teringin juga nak turut serta dalam kelas ini bagi menambah lagi ilmu berblogging ini..
    Entri terbaru amirnawawi – Astro on the Go, untuk semua Mahasiswa MalaysiaMy Profile

  2. Memang teringin nak join kelas wordpress untuk tambah ilmu pengetahuan tapi sekarang lebih selesa dengan blogspot lagi. mungkin nanti akan berhijrah ke wordpress jugak.
    Entri terbaru Fadzi Razak – Berbuka Puasa Dengan Uncle JackMy Profile

  3. Teringin pula nak join :)
    Entri terbaru farrabell – Kisah Ashabul Kahfi – Kembara PalestinMy Profile

  4. Memang betul menulis di blog boleh mendatangkan uang. Syaratnya harus istiqomah dan jgn putus asa.

  5. fajar pakong prediksi bola dan togel

  6. Sungguh Bahagia Bisa Saling Berbagi.
    Makasih ya …. Atas Sharing Ilmunnya.
    Semoga Selalu Diberkahi Tuhan Yang Maha Kaya.

  7. alhamdulillah..win-win situation..peserta pun dapat ilmu..

  8. ass, seminar nya bagus… semoga berguna bagi semua sukses selalu ya mass…

  9. aku kene berjimat lha lepas ni

  10. Terimakasih..
    Infonya Sangat Bermanfaat,
    Semoga Sukses Selalu…
    Entri terbaru Nose Up Asli Murah – Terapi Pemancung Nose Up – H. 0852.5924.3729My Profile

  11. pheww. mcm best je.. selama ni pakai blogspot. rasa mcm nak cuba plak pakai WP..

  12. artikel yang sangat membantu untuk pengetahuan saya
    Penawaran yang sangat menarik untuk mulai mencari penghasilan melalui blog

  13. Penawaran yang sangat menarik untuk mulai mencari penghasilan melalui blogging apalgi bisa dibimbing oleh blogger yang berpengalaman seperti DH
    Semoga makin banyak yang bergabung di Akademi Denaihati, selalu sukses :)
    Entri terbaru Rina – How To Create Simple Polling / Voting Menu With PHP ScriptMy Profile

  14. waaw keren banget nih gan , makasih udah di share ya , jadi nambah ilmu deh ,

Trackbacks

  1. […] Manakala bagi youtube denaihati.com pula, video yang disediakan adalah diambil sendiri oleh admin blog denaihati.com. Untuk pengetahuan pembaca sekalian, blog denaihati.com ada menubuhkan akademi denaihati.com yang mana akademi ini bertujuan untuk berkongsi ilmu pengetahuan kepada semua blogger baru mengenai cara-cara membuat blog yang betul. Pembaca boleh mendapat maklumat lanjut mengenai akademi denaihati.com ini di sini. […]

  2. […] sesiapa yang teringin nak belajar buat blog dengan WordPress ini, saya cadangkan agar anda masuk Seminar WordPress Denaihati. Mungkin di sana anda akan diajar bagaimana untuk membuat blog. Kalau hendak belajar sesuatu, […]

  3. […] tu penting. Kalau tak tahu, boleh tanya rakan-rakan yang ada pengalaman luas. Lagi bagus, masuk Kelas Wodrpress anjuran Denaihati Network. Kena banyak […]

  4. […] Baca juga : Gandakan pendapatan syarikat anda dengan blog dan sosial media […]

  5. […] untuk ‘free’ kan masa tersebut dan hasilnya saya sudah Daftarkan diri sendiri untuk WordPress Master Class anjuran Denaihati Network untuk sesi 22 September 2013 nanti . Bukan Insentif yang ditawarkan […]