Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Top 10 Outgoing Links September 2011

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, senarai top outgoing links September 2011 sangat berbeza daripada senarai top outgoing August. Kesemua blog yang tersenarai mempunyai PR2 dan ke atas antaranya tersenarai Malaysia Top 10 Blog Pagerank 4 -5. Sebahagian top outgoing links adalah melalui link yang diselitkan dalam entri dan sebahagian dari link yang ditinggalkan oleh Rakan Blogger di commentLuv.

Senarai Top 10 Outgoing Links (Kedudukan Ogos 2011)

  1. Kujie2.com (1)
  2. Benashaari.com (2)
  3. Melvister.com (baru)
  4. Ariffshah.com (10)
  5. Redmummy.com (baru)
  6. Tubelawak.blogspot.com (baru)
  7. Cikgudahlia.com (baru)
  8. Amanz.my (baru)
  9. Paultan.org (9)
  10. Lizarazak.com (baru)

Ingat tak dulu isu dalam enti “Guna Duit Dapat Trafik Cara Hina” yang hangat dibincangkan. Blog Denaihati memang banyak menggunakan insentif untuk mendapatkan trafik tetapi trafik itu bukan hanya untuk blog Denaihati sahaja. Setiap trafik yang masuk pasti akan keluar dan trafik yang keluar akan menghasilkan trafik kepada banyak blog Rakan Blogger yang lain.

Semakin banyak trafik yang masuk ke blog Denaihati maka semakin banyak trafik blog akan keluar dari blog Denaihati dan masuk ke blog Rakan Blogger yang setia dengan blog Denaihati. Nak merasa outgoing trafik dari blog Denaihati kenalah selalu-selalu tinggalkan komen bersama links di commentLuv.

---

  1. bilakah blog saya masuk senarai ya…?
    Entri terbaru Dadan – Laga ISL : PSMS Medan vs Persib BandungMy Profile

  2. Tahniah jg dr sye
    Entri terbaru yusri – ROUND NECK SHIRT PAKATAN KENDURIMy Profile

  3. tahniah pada yang tersenarai =D
    Entri terbaru Cik Bunny – Segmen Cik Bunny : Jom Blogwalking!My Profile

  4. Salam.

    Rajin komen kat blog kawan2 pasti kita akan mendapat manfaat nya juga :-)

  5. assalamualikum kawan salam kenal……..

  6. wow..hebat say..kalo la blog aku leh jadi hebat macam mereka..alangkah bestttt nyerrrr…
    Entri terbaru manja sheila – FOR HER: RM42 EXCLUDE POSTAGE (album code: PES)My Profile

  7. menarik. gak..thanks for the info
    Entri terbaru Melissa – Look for a Computer Repair consultantMy Profile

  8. semua blogger hebat =)
    Entri terbaru HafizRahman – ‘Abah.. bagilah balik tangan Ita”………………….isk..isk…isk…My Profile

  9. tahniah kpd semua yg tersenarai

  10. mantap..?

  11. pernah dapat 92 uv sehari dari blog kak jie..datang dari comment luv lah..;)
    Entri terbaru chekgu naman – Jadi Cikgu ni Mudah-Episod : Buruh KasarMy Profile

  12. nak gak merasa outgoing link dari sini
    Entri terbaru bean moreno – Iklan Petronas Deepavali 2011My Profile

  13. betul sekali
    dengan meninggal koment (blog dofollow) maka akan memperoleh backlink
    mudah2an toko online saya ini memperoleh backlink dari blog ini
    thank’s

Artikel pilihan...close