Syukur Allah pelihara

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, syukur cuti sekolah Jun 2011 kami sekeluarga dapat berkumpul. Minggu pertama cuti sekolah kami sekeluarga isi dengan menziarahi keluarga.

Kembara cuti sekolah minggu pertama bermula dari Kuala Lumpur > Kuala Pilah > Pekan Dangi > Gemas (ziarah dan bermalam di rumah emak dan abah, merasa makan ikan baung masak asam) > Batu Anam > Tangkak (singgah makan durian, musang king tu) > Muar (jemput abang di Madrasah An Nur) > hentian Ayer Keroh > hentian Behrang > Seberang Jaya (rehat semalam di Sunway Hotel) > Kg Pisang, Baling (kenduri kahwin 2 pasang anak saudara, sedap juga makan gulai daging dengan umbut pisang) > Gerik > Kuala Kangsar > Bandar Seri Iskandar > Teluk Intan > Kg Sg Apong, Sabak Bernam (ziarah dan bermalan di rumah bapak dan emak) > Kuala Selangor > Shah Alam > Seri Petaling.

Alhamdulillah Allah SWT pelihara kami sekeluarga setelah berjalan beribu kilometer tapi tak jadi perkara yang buruk walaupun ….

20110605-032551.jpg
Tayar Kereta pecah bahagian dalam

Spread the love

71 Comments

  1. Hidup akan lebih bahagia kalau kita dapat menikmati apa yang kita miliki. Karena itu bersyukur merupahkan kualitas hati yang tertinggi. Tidak adalasan untuk tidak bersyukur… Marilah mensyukuri apa yang sudah kita miliki dan mudah-mudahan kita bisa mendapkan ketentraman, dan kebahagiaan Dunia Akhirat.
    Curahan rasa Bang Iwan @ ..Cinta Sejati dan Kesejatian CintaMy Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!