Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Seks Sebabkan Perceraian

2-3 hari lepas aku ada baca artikel kat Metro tentang cerai berai ni. Salah satu faktor perceraian adalah seksual. Sebelum nak teruskan aku nak minta maaf sebab apa yang aku nak tulis ni mungkin sesuai untuk 18 tahun ke atas.

Biasanya kita akan kaitan masalah seksual ini dengan lemah tenaga batin tetapi sebenarnya perceraian akibat masalah seksual bukan sahaja masalah lemah tenaga batin tetapi juga kerana seks ganas, kasar, lesbian dan homeseksual.

Rahsia Menambat Nafsu Suami – Ebook terbaik buat para isteri yang ingin memuaskan suami dengan cara yang sensasi

Ada isteri mengadu suaminya tidak menyentuhnya sepanjang 2 tahun perkahwinan dan apabila diselidik, rupa-rupanya si suami gay dan ada hubungan dengan lelaki lain. Ada kes suami suka meliwat isteri dan memasukkan botol mineral dalam kemaluan isteri. Baru-baru ini seorang isteri memohon cerai kerana suaminya yang lemah tenaga batin selepas kemalangan mendera seks dengan memasukan carrot atau terung dalam kemaluan isterinya.

Ada isteri meminta cerai kerana si suami hanya mampu beraksi selama 2 minit meskipun mereka sudah ada 7 orang anak. Kes paling mengejutkan apabila se isteri berzina dengan penjaga lif sebuah hotel di Makkah ketika dia mengerjakan haji kerana tidak mampu menahan gelora nafsu dan meminta cerai sekembalinya ke Malaysia.

Tak kurang juga ramai suami-isteri yang ada pasangan gelap atau pasangan launch hour dimana ketika launch hour mereka mengambil kesempatan beraksi tanpa dapat dikesan oleh pasangan mereka yang berada di lokasi kerja yang lain atau di rumah. Kebanyakan mereka bukanlah pasangan kekasih tetapi saja berseronok untuk merasa selera seks yang berbeza.

Kepada lelaki dan wanita yang lemah tenaga batin jangan bersedih ada pelbagai cara, teknik yang betul dan tips boleh membantu untuk selesaikan masalah ANDA kan ALLAH dah janji setiap penyakit ada ubatnya. Ada pasangan yang bermasalah kerana tidak ada masa yang sesuai untuk bersama, jadi fikirkan untuk seks di pagi hari yang juga bagus untuk kesihatan berdasar kajian pakar.

---

  1. Ada yang bilang daripada diberi perasaan jatuh cinta, lebih baik diberi kekuatan menjaga cinta. Karena cinta itu perlu dipupuk agar terus menyala. Pasangan yang sudah menikah, berapa tahun pun, perlu tetap membakar cinta, salah satunya dengan mengungkapkan rasa sayang.
    Entri terbaru Bang Iwan – Piala AFF 2010 – Indonesia Vs Laos 6 – 0My Profile

    • Biasanya orang bilang, “Ah sudah nikah, untuk apa aku menunjukkan rasa cinta,” atau bilang, “Ah buat apalah mesra, seperti orang pacaran saja.” Padahal jika satu dua tahun tanpa ekspresi, cinta bisa hambar.
      Entri terbaru Bang Iwan – Piala AFF 2010 – Indonesia Vs Laos 6 – 0My Profile

    • Bagusnya kalau macam tu.. memang cinta sampai akhir hayat kalau macam tu kan Bang Iwan
      Entri terbaru Steward John – Winner of the Amazing Race Asia Season 4My Profile

    • Sukar nak redha says:

      Salam, saya isteri yang dikira baik dan patuh. seorang profesional, turut bekerja membantu mencari nafkah keluarga. suami lemah seks. sejak mulai perkahwinan 14 tahun lalu hingga sekarang. seminggu sekali pun susah. adakala 2,3 bulan sekali pun kira untung. anak dah lima. yang terakhir saya yang minta setelah 8 tahun, sebab saya mahukan hiburan dengan adanya seorang bayi yg sy boleh belai.
      bermacam2 sy buat utk menghilangkan kesepian. internet dsb, tetapi ia tak sama dgn kebahagiaan memiliki suami penyayang.saya cemburu mereka yang bahagia. suami saya kelihatan bahagia, tetapi seks bukan cara hidupnya. dia menghisap rokok dengan amat banyak sekali. minggu ini saya meminta cerai kepadanya tetapi saya malu untuk menyatakan sebabnya. saya inginkan suatu kebahagiaan. dia lebih suka menonton sports, movies dsb.sy meletakkan TV lagi satu dalam bilik, tetapi dia masih suka tidur di luar. kadang2 kami berbual2 mesra tetapi hanya setakat itu, kemudian dia buat tak tahu. kalau saya minta kadang2 dimarahi. taubat… saya pun ada ego sendiri..saya bosan benar dengannya. saya seorang isteri yang selalu dipuji2 bila dia bersama2 kawan2nya.. memang saya berlaku baik dengannya, saya berbuat baik kerana Allah kerana saya faham hukum. tetapi saya menderita. I hate my husband..!!!

      • Sukar nak redha says:

        suami saya orangnya kacak, gagah, tinggi tetapi dialah lelaki paling membosankan di dalam dunia ini!! demi Allah. stupid!

      • Terima kasih sudi berkongsi cerita untuk dijadikan iktibar kepada lelaki. Sebenarnya bukan puan seorang yg melalui nasib yg sama ramai lagi wanita lain kurang mendapat belaian jiwa yg sepatutnya dihidangkan oleh seorang suami. Tiada siapa yg dapat merubah keegoan seorang lelaki melainkam Allah. Berdoa bersungguh2 mengadu seikhlas kpd Allah insyallah puan akan diberi jalan penyelesaian. Allah tak pernah zalim tetapi apa yg diberi adalah ujian utk tingkatkan iman. Kami doakan semuga Allah tunjuk jalan terbaik utk puan.

      • adakah normal bagi lelaki yang tak mahukan seks?… saya alami seperti puan juga… suami tidak mahu mneyentuh. kami baru kawin setahun.. tapi hanya melakukan sekali… dia bekerja .. dan alsannya penat… adakah dia gay> itu menjadi persoalan saya….

        • Sangat tak normal jika lelaki tak inginkan sex sah bersama isteri yg di ijabkabulkan. Adakah puan berkawin paksa atau suka sama suka?

          • kahwin suka sama suka…..saya khuatir dia ader berlaku songsang.. tapi alhamdulillah sembahyg tak pernah tinggal.. alasan dia penat… tidor sebelah menyebelah tapi tak toleh langsung… kalau cube utk memeluk dia akan menolak… kalao kekadang tu saya rase normal dia penat… tapi dah setahun.. pun sama jugak… saya dah pikir bukan2…. tapi background dia dulu ade cinta terhalang oleh prg tua sblm menikah ngan saya… adakah dia masih teringat pada si dia.. itu saya tak pasti… kerna dia sukar utk dibwa berunding dia sangat panas baran.

            • Masalah besar tu. Dah cuba berunding dengan pakar psikologi ke. Susah juga utk long term tu berapa lama boleh menahan naluri semulajadi manusia ciptaan Alllah. Munajat kepada Allah kerana hanya Dia yg boleh mengubah perasaan manusia.

            • utk pengetahuan solat hajat dan mohon kesabaran mmg saya amalkan… insyaAllah saya masih boleh bertahan. Sya pernah mengusulkan perceraian tapi dia kata dia tak de niat utk ceraikan. Dia kata mmg dia melayan org dia syg takdek belaian langsung. saya bingung mikirkannya sbb macam lelaki tak normal maksud saya… ( gay or what ever)…. utk sharing di sini… adakah masalah seperti saya pernah terjadi pada sape2.. kalau ader please share with me how to handle… kalau boleh saya tak nak perceraian berlaku. adakah saya yg terlalu memikirkan soal anak…

            • Ini ujian Allah. Untuk pengetahuan saya ada teman yg telah dapat membantu banyak kes seperti ini. Untuk rawatan ini suami puan tak perlu datang. Kalau perlu bantuan sila maklumkan.

            • Ya saya ingin bantuan.boleh saya tahu bagaimana caranya. bagaimana hendak menghubungi nya. saya akan tetap berusaha demi kebahgiaan. terima kasih kerana sudi membantu.

            • sila tinggalkan nama, email dan no hp puan di contact. Saya akan maklumkan detail.

  2. Kurangnya kesempatan untuk melakukan komunikasi yang intens, dengan kualitas yang baik. Bagi pasangan menikah, penting punya ruang dan emosi untuk bisa saling curhat, mengungkapkan isi hati baik pujian, harapan, kesenangan maupun kekesalan.
    Entri terbaru Bang Iwan – Piala AFF 2010 – Indonesia Vs Laos 6 – 0My Profile

  3. ini lah yang terkadang jadi kendala utama para suami berselingkuh…
    Entri terbaru fais – Marhaban Ya RamadhanMy Profile

  4. salam…citer psl si isteri kat mekah sempat lg wat seks tu mmg tak patut la kan..jgnbiarkan syaitan mengawal nafsu kita..dah ada yang halal jgn pergi cari yang haram…

  5. Memang terkejut membaca isteri berzina di mekah semasa menunaikan haji dan balik terus minta cerai. Bagi saya sendiri, kepuasan seks itu bukanlah yang terpenting, asalkan suami saya seorang yang bertanggungjawab dan sentiasa melayan saya dengan baik. Mungkin perempuan yang asyik nak fikir pasal kepuasan seks ini ialah mereka yang takde masalah lain, cukup makan pakai, tiada masalah kewangan dan hidup senang lenang, jadi banyak masa untuk berfikir tentang seks.. sebab kalau kita ada masalah kewangan, masalah membesarkan dan mendidik anak, banyak kerja rumah yang perlu dibereskan dan sebagainya, maka otak kita ni takde masa nak fikir tentang kepuasan seks.. wallahualam

    • @RMJ, ada kebenaran tu. Apabila kita sibuk dengan hal-hal lain pasti kurang masa nak fikir tentang hal2 seks. Semuga cerita ini jadi pengajaran kepada kita.

  6. salam,

    sedih la baca mcm ni

    yg plg buat sy terkejut tu kes isteri dgn pnjaga lif di mekah !! tgh buat ibadat pun masih boleh igt nk buat maksiat !! :shock:
    .-= ummi Hanie´s last blog ..Celine Dion is Pregnant with Twins =-.

  7. Dari tarikh post ni keluar, sampai sekarang, kes-kes melibatkan seks ni makain menjadi-jadi…salah satu sebab yang aku fikirkan adalah kerana kat luar san macam-macam ubat tenaga batin dijual, so dorang nak try power, mungkin kat isteri atau cikaro dorang..tapi kalau sampai masukan objek kedalam kemaluan, itu penderaan seks dah…kalau macam tu jadikan kemaluan isteri tabung jela kalau bebetol nak manfaatkan ‘lubang’ tu…huh!!!
    .-= rashid´s last blog ..(Kongsi) Wanita Itu Perlu Dimengerti-Part 1 =-.

  8. haiya…manusia klu bab nafsu mmg ssh nak dikontrol…tau nak lebih dan puas aje…smpi boleh ke tahap gay dan lesbian…mashaAllah
    .-= farahaznil´s last blog ..Jogging ?? =-.

  9. kesian kat pasangan yang lemah tenaga batin ni.. ptutnya sama-samalah cari jalan penyelesaian bukan minta cerai terus
    .-= zuriey´s last blog ..Jangan mudah terpedaya… =-.

Trackbacks

  1. […] tragis Sosilawati dan gambar suspek panas di TwitterJangan tengok wanita cantik 2 kali haram tuBercerai Kerana SeksRakyat Malaysia ramai yang dahagakan seksSuami Curang ketika Isteri MengandungHadiah Seks Setiap […]

Artikel pilihan...close