Seks Sebabkan Perceraian

2-3 hari lepas aku ada baca artikel kat Metro tentang cerai berai ni. Salah satu faktor perceraian adalah seksual. Sebelum nak teruskan aku nak minta maaf sebab apa yang aku nak tulis ni mungkin sesuai untuk 18 tahun ke atas.

Biasanya kita akan kaitan masalah seksual ini dengan lemah tenaga batin tetapi sebenarnya perceraian akibat masalah seksual bukan sahaja masalah lemah tenaga batin tetapi juga kerana seks ganas, kasar, lesbian dan homeseksual.

Rahsia Menambat Nafsu Suami – Ebook terbaik buat para isteri yang ingin memuaskan suami dengan cara yang sensasi
Ada isteri mengadu suaminya tidak menyentuhnya sepanjang 2 tahun perkahwinan dan apabila diselidik, rupa-rupanya si suami gay dan ada hubungan dengan lelaki lain. Ada kes suami suka meliwat isteri dan memasukkan botol mineral dalam kemaluan isteri. Baru-baru ini seorang isteri memohon cerai kerana suaminya yang lemah tenaga batin selepas kemalangan mendera seks dengan memasukan carrot atau terung dalam kemaluan isterinya.

Ada isteri meminta cerai kerana si suami hanya mampu beraksi selama 2 minit meskipun mereka sudah ada 7 orang anak. Kes paling mengejutkan apabila se isteri berzina dengan penjaga lif sebuah hotel di Makkah ketika dia mengerjakan haji kerana tidak mampu menahan gelora nafsu dan meminta cerai sekembalinya ke Malaysia.

 Tak kurang juga ramai suami-isteri yang ada pasangan gelap atau pasangan launch hour dimana ketika launch hour mereka mengambil kesempatan beraksi tanpa dapat dikesan oleh pasangan mereka yang berada di lokasi kerja yang lain atau di rumah. Kebanyakan mereka bukanlah pasangan kekasih tetapi saja berseronok untuk merasa selera seks yang berbeza.

Kepada lelaki dan wanita yang lemah tenaga batin jangan bersedih ada pelbagai cara, teknik yang betul dan tips boleh membantu untuk selesaikan masalah ANDA kan ALLAH dah janji setiap penyakit ada ubatnya. Ada pasangan yang bermasalah kerana tidak ada masa yang sesuai untuk bersama, jadi fikirkan untuk seks di pagi hari yang juga bagus untuk kesihatan berdasar kajian pakar.

—————————————————————————

Masalah seksual pada suami menyebabkan isteri mencari makan diluar dan tidak kurang ada main dengan suami orang. Masalah begini tidak akan berlaku sekiranya suami bertindak dengan mencari penawar kepada masalah yang dihadapi.

Rahsia terbaik buat para suami yang ingin memuaskan isteri dengan cara yang sensasi

Antara penawar yang paling mujarab yang sudah membantu ramai para suami adalah dengan mengambil makanan sampingan VITALPLUS yang dapat membantu meningkatkan tenaga lelaki untuk bersama isteri tersayang. Cuba sekarang hanya RM290 sahaja yang boleh mengubah kehidupan anda dan isteri. Bukan viagra dan bukan bahan kimia yang akan memberi kesan sampingan kepada para suami. 100% herba yang selamat dan sudah mendapat paten daripada pihak berkuasa.

Pakej Percubaan : Sekotak Codi Cafe + 10 kapsul Vitalplus + Sebotol Codi Juice =RM290

Apakah VITAPLUS?

VITAPLUS adalah gabungan unik herba Cordyceps militaris dan Diserticola Cistancheyang dirumuskan untuk meningkatkan daya ingatan, mental dan stamina. Cordiceps militaris dipatenkan (WIPO: 2005/058022A1) yang mengandungi bahan aktif seperti Cordycepin,-asid cordycepic, asid glutamik, polisakarida, asid amino dan vitamin B12.

Vitalplus meransang seks lelaki

Cistanche deserticola dinamakan “Rou Congrong” di China, adalah pembual semula jadi penting. Dalam tradisi, pengamal perubatan Cina mencatatkan sebagai perangsang organ seksual untuk mengatasi masalah mati pucuk, ejakulasi pra – matang dalam lelaki dan kemandulan, Lukoria, metrorhagia banyak di kalangan wanita. Malah, cistanche telah saintifik dikaji dan dilaporkan bahawa ia kaya di phenylethanoid, jenis komponen aktif yang merangsang badan manusia untuk sistem pembiakan.

Kepada yang ingin mencuba sila buat pesanan

beli sekarang

Bertindak sekarang sebelum terlambat kerana ada ramai lelaki dan suami orang yang mempunyai daya seks yang kuat sehingga boleh menambat hati isteri anda yang sedang gersang.

Comments

    • Sukar nak redha says

      Salam, saya isteri yang dikira baik dan patuh. seorang profesional, turut bekerja membantu mencari nafkah keluarga. suami lemah seks. sejak mulai perkahwinan 14 tahun lalu hingga sekarang. seminggu sekali pun susah. adakala 2,3 bulan sekali pun kira untung. anak dah lima. yang terakhir saya yang minta setelah 8 tahun, sebab saya mahukan hiburan dengan adanya seorang bayi yg sy boleh belai.
      bermacam2 sy buat utk menghilangkan kesepian. internet dsb, tetapi ia tak sama dgn kebahagiaan memiliki suami penyayang.saya cemburu mereka yang bahagia. suami saya kelihatan bahagia, tetapi seks bukan cara hidupnya. dia menghisap rokok dengan amat banyak sekali. minggu ini saya meminta cerai kepadanya tetapi saya malu untuk menyatakan sebabnya. saya inginkan suatu kebahagiaan. dia lebih suka menonton sports, movies dsb.sy meletakkan TV lagi satu dalam bilik, tetapi dia masih suka tidur di luar. kadang2 kami berbual2 mesra tetapi hanya setakat itu, kemudian dia buat tak tahu. kalau saya minta kadang2 dimarahi. taubat… saya pun ada ego sendiri..saya bosan benar dengannya. saya seorang isteri yang selalu dipuji2 bila dia bersama2 kawan2nya.. memang saya berlaku baik dengannya, saya berbuat baik kerana Allah kerana saya faham hukum. tetapi saya menderita. I hate my husband..!!!

      • Sukar nak redha says

        suami saya orangnya kacak, gagah, tinggi tetapi dialah lelaki paling membosankan di dalam dunia ini!! demi Allah. stupid!

      • says

        Terima kasih sudi berkongsi cerita untuk dijadikan iktibar kepada lelaki. Sebenarnya bukan puan seorang yg melalui nasib yg sama ramai lagi wanita lain kurang mendapat belaian jiwa yg sepatutnya dihidangkan oleh seorang suami. Tiada siapa yg dapat merubah keegoan seorang lelaki melainkam Allah. Berdoa bersungguh2 mengadu seikhlas kpd Allah insyallah puan akan diberi jalan penyelesaian. Allah tak pernah zalim tetapi apa yg diberi adalah ujian utk tingkatkan iman. Kami doakan semuga Allah tunjuk jalan terbaik utk puan.

      • anirah says

        adakah normal bagi lelaki yang tak mahukan seks?… saya alami seperti puan juga… suami tidak mahu mneyentuh. kami baru kawin setahun.. tapi hanya melakukan sekali… dia bekerja .. dan alsannya penat… adakah dia gay> itu menjadi persoalan saya….

          • anirah says

            kahwin suka sama suka…..saya khuatir dia ader berlaku songsang.. tapi alhamdulillah sembahyg tak pernah tinggal.. alasan dia penat… tidor sebelah menyebelah tapi tak toleh langsung… kalau cube utk memeluk dia akan menolak… kalao kekadang tu saya rase normal dia penat… tapi dah setahun.. pun sama jugak… saya dah pikir bukan2…. tapi background dia dulu ade cinta terhalang oleh prg tua sblm menikah ngan saya… adakah dia masih teringat pada si dia.. itu saya tak pasti… kerna dia sukar utk dibwa berunding dia sangat panas baran.

            • says

              Masalah besar tu. Dah cuba berunding dengan pakar psikologi ke. Susah juga utk long term tu berapa lama boleh menahan naluri semulajadi manusia ciptaan Alllah. Munajat kepada Allah kerana hanya Dia yg boleh mengubah perasaan manusia.

            • anirah says

              utk pengetahuan solat hajat dan mohon kesabaran mmg saya amalkan… insyaAllah saya masih boleh bertahan. Sya pernah mengusulkan perceraian tapi dia kata dia tak de niat utk ceraikan. Dia kata mmg dia melayan org dia syg takdek belaian langsung. saya bingung mikirkannya sbb macam lelaki tak normal maksud saya… ( gay or what ever)…. utk sharing di sini… adakah masalah seperti saya pernah terjadi pada sape2.. kalau ader please share with me how to handle… kalau boleh saya tak nak perceraian berlaku. adakah saya yg terlalu memikirkan soal anak…

            • says

              Ini ujian Allah. Untuk pengetahuan saya ada teman yg telah dapat membantu banyak kes seperti ini. Untuk rawatan ini suami puan tak perlu datang. Kalau perlu bantuan sila maklumkan.

            • anirah says

              Ya saya ingin bantuan.boleh saya tahu bagaimana caranya. bagaimana hendak menghubungi nya. saya akan tetap berusaha demi kebahgiaan. terima kasih kerana sudi membantu.

  1. zehra says

    salam…citer psl si isteri kat mekah sempat lg wat seks tu mmg tak patut la kan..jgnbiarkan syaitan mengawal nafsu kita..dah ada yang halal jgn pergi cari yang haram…

  2. RMJ says

    Memang terkejut membaca isteri berzina di mekah semasa menunaikan haji dan balik terus minta cerai. Bagi saya sendiri, kepuasan seks itu bukanlah yang terpenting, asalkan suami saya seorang yang bertanggungjawab dan sentiasa melayan saya dengan baik. Mungkin perempuan yang asyik nak fikir pasal kepuasan seks ini ialah mereka yang takde masalah lain, cukup makan pakai, tiada masalah kewangan dan hidup senang lenang, jadi banyak masa untuk berfikir tentang seks.. sebab kalau kita ada masalah kewangan, masalah membesarkan dan mendidik anak, banyak kerja rumah yang perlu dibereskan dan sebagainya, maka otak kita ni takde masa nak fikir tentang kepuasan seks.. wallahualam

    • says

      @RMJ, ada kebenaran tu. Apabila kita sibuk dengan hal-hal lain pasti kurang masa nak fikir tentang hal2 seks. Semuga cerita ini jadi pengajaran kepada kita.

  3. says

    salam,

    sedih la baca mcm ni

    yg plg buat sy terkejut tu kes isteri dgn pnjaga lif di mekah !! tgh buat ibadat pun masih boleh igt nk buat maksiat !! 😯
    .-= ummi Hanie´s last blog ..Celine Dion is Pregnant with Twins =-.

  4. says

    Dari tarikh post ni keluar, sampai sekarang, kes-kes melibatkan seks ni makain menjadi-jadi…salah satu sebab yang aku fikirkan adalah kerana kat luar san macam-macam ubat tenaga batin dijual, so dorang nak try power, mungkin kat isteri atau cikaro dorang..tapi kalau sampai masukan objek kedalam kemaluan, itu penderaan seks dah…kalau macam tu jadikan kemaluan isteri tabung jela kalau bebetol nak manfaatkan ‘lubang’ tu…huh!!!
    .-= rashid´s last blog ..(Kongsi) Wanita Itu Perlu Dimengerti-Part 1 =-.

  5. says

    haiya…manusia klu bab nafsu mmg ssh nak dikontrol…tau nak lebih dan puas aje…smpi boleh ke tahap gay dan lesbian…mashaAllah
    .-= farahaznil´s last blog ..Jogging ?? =-.

Trackbacks