Review muka blog baru Denaihati

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, alhamdulillah blog Denaihati dengan muka blog baru semakin stabil. Ranking keyword di google yang banyak hilang sebelum ini sudah mula kembali semula dan ini meningkatkan trafik organik. Jumlah SERP Google juga sudah meningkat setelah turun dengan agak banyak sebelum ini.

“Yang ditunggu sudah tiba > Teknik Buat Duit dengan Affiliate dari Sifu Affiliate En Titan @ Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Perubahan ini berlaku kerana penurunan loading page yang sangat ketara seperti banyak review yang dibuat oleh Rakan Blogger. Selain itu  kejayaan mengeluarkan blog Denaihati daripada senarai malware sangat membantu meningkat prestasi tersebut. Lebih enam bulan blog Denaihati telah disenaraikan antara blog yang ada malware menyebabkan google kurang mesra. Memang banyak ilmu dipelajari dalam tempoh mengubahsuai muka blog baru Denaihati.

Paparan Galeri GambarPaparan galeri gambar juga telah dikemaskini untuk memudahkan anda untuk melihat gambar-gambar yang terdapat dalam sesuatu artikel

Terima kasih kepada semua Rakan Blogger yang sudi review muka blog baru Denaihati. Banyak idea dan teguran yang membina yang sudah diambil tindakan dan akan diperbaiki secara berperingkat.

Berikut senarai review yang mendapat RM100 kerana cukup syarat :

  1. http://hanifmenhad.blogspot.com/2013/07/review-muka-blog-baru-denaihati.html
  2. http://www.azrijohan.com/2013/07/blog-denaihati-semakin-hensem-maskulin.html
  3. http://sitiatikah.com/2013/07/08/review-muka-blog-baru-denaihati
  4. http://www.ziefauzi.com/2013/07/review-muka-blog-baru-denaihati.htm
  5. http://www.eyriqazz.com/2013/07/cemburu-dengan-muka-blog-baru-denaihati.html
  6. http://www.jomtravel.my/?p=207 (kenapa tak ubah permalinks ni?)
  7. http://www.mujadafewa.my/2013/07/denaihati-berwajah-baru-sukanya-d.html
  8. http://amirnawawi.com/simple-kemas-dan-padat-itulah-denaihati-com
  9. http://khairulzamri.com/review-muka-blog-baru-denaihati
  10. http://www.kakinakl.com/2013/07/pendapat-akak-tentang-muka-blog-baru.html
  11. http://www.akupenghibur.com/2013/07/review-muka-blog-baru-denaihaticom.html
  12. http://mkhakimi.com/ulasan-ringkas-wajah-baru-denaihati-com
  13. http://wanzawawi.com/2013/07/review-wajah-baru-denaihati-com
  14. http://mohdfairiz.com/muka-blog-baru-denaihati-kini-lebih-menawan
  15. http://www.faizalfredley.com/2013/07/08/muka-blog-baru-denaihati-lebih-style
  16. http://www.melastikbintang.com/review/review-muka-blog-baru-denaihati.html
  17. http://askep-net.blogspot.com/2013/07/wajah-baru-denaihati.html
  18. http://ahmadfaizal.com/2013/07/08/ulasan-aku-tentang-muka-blog-baru-denaihati
  19. http://profhariz.com/denaihati-com-review
  20. http://fuh.my/muka-baru-blog-denaihati
  21. http://pondokkecil.com/blog/review-blog-denaihati-versi-laju-laju
  22. http://mazamohd.com/review-muka-blog-baru-denaihati
  23. http://suhairialias.com/2013/review-muka-blog-baru-denaihati
  24. http://www.aminjohar.com/blog-denaihati-berubah-wajah-lagi

Berikut senarai review yang mendapat saguhati RM50 kerana tak cukup syarat :

  1. http://hairulazni.my/blog/review-mengenai-paparan-baru-blog-denaihati
  2. http://www.irwanalessatyme.com/denaihati-dot-com-hidupkan-untuk-memberi
  3. http://kozumiro.blogspot.com/2013/07/review-muka-blog-baru-denaihati.html
  4. http://www.cikgunaman.com/2013/07/muka-blog-baru-denaihati.html
  5. http://zakieazid.blogspot.com/2013/07/review-baju-baru-blog-denaihati.html
  6. http://www.khairilmazri.com/review-blog-denaihati
  7. http://www.duniafarisya.com/2013/07/review-blogmuka-baru-blog-denai-hati.html
  8. http://www.broframestone.com/2013/07/pandangan-kasar-mengenai-paparan-baru-blog-denaihati
  9. http://www.mrsfiza.com/2013/07/review-templat-baru-denaihati.html
  10. http://1000-freedownload.blogspot.com/2013/07/review-muka-blog-baru-denaihati.html
  11. http://nikkhazami.blogspot.com/2013/07/review-muka-baru-blog-denai-hati.html
  12. http://daddydee.net/2013/07/review-blog-denaihati
  13. http://tapakkaki.com/review-theme-baru-blog-denaihati

Maaf blog ini tak dapat di ceroboh ketika penialian dibuat : http://www.anakulucheka.com/review-muka-blog-baru-denaihati

Terima kasih sekali lagi kepada semua Rakan Blogger yang sudi review muka blog baru Denaihati. Kepada semua sila DM nama, no hp, email, no akaun (terbaik mbb) dan jumlah hadiah ke FB Denaihati.

---

    Kongsi pendapat anda

    *

    CommentLuv badge

  1. suka sangat dengan Denaihati ni..mcm2 ada….
    Entri terbaru Hanipah Ghazali – Penangan ESP..My Profile

  2. selamat pak atas perubahan baru blognya

  3. wowww…. makin suka deh berkunjung ke denai hati kalo tampilannya baru :D
    Entri terbaru Resep Masakan Nusantara – Soto AyamMy Profile

  4. ada lagi ke segmen review nie..haha..tak sempat nak join pulak..tahniah kepada pemenang
    Entri terbaru master slave – Tembak, Menembak Dan DitembakMy Profile

  5. trima kasih sy senang sekali dengan tampilan baru Denaihati
    Entri terbaru MalayCara – Artikel Latihan Saja, Jangan DibacaMy Profile

  6. ALHAMDULILLAH, terima kasih dan semoga dimurahkan rezki,

    Blog denaihati sesuai dengan tema, semoga terus sukses…
    Entri terbaru Hanif Menhad – LAMAN APLIKASI APDM APLIKASI PANGKALAN DATA MURID SEKOLAH MALAYSIAMy Profile

  7. Selamat kepada semua yang mendapatkan tali asih dari denaihati! Theme denaihati kali ini memang lebih enak di pandang dan rapi karena menggunakan justify! Sukses buat semuanya.
    Entri terbaru Edi – Aura Ide – 5 Tips Bisnis Mudah untuk RemajaMy Profile

  8. Cantik dan neat sangat muka blog baru denaihati ini, sekarang trend website design semua kena pakai CSS3 dan HTML5.

  9. cantik design blog :)
    Entri terbaru Cinta Network Dot Com – Cinta:Subjektif Atau ObjektifMy Profile

  10. menarik antaramuka baru blog DH
    Entri terbaru razif – Binnabil HudaMy Profile

  11. tahniah kepada semua pemenang review blog denaihati dan juga tuan denaihati @ blog denaihati kini berwajah baru.. memang cool habis bro.. congrat!
    Entri terbaru donnyien – Ketahui “Rahsia Bisnes Di Kampus”My Profile

  12. alhamdulillah..terima kasih tuan

    oh walaupun sempat cukupkan 300 sebelum dinilai pun dikira tak cukup syarat ye?

    apa² terima kasih dan semoga makin murah rezeki ;)
    Entri terbaru cikgu naman – 20 Ipad Mini Untuk Dimenangi dalam Snap, Post & WinMy Profile

  13. Kawe terlambat ehhh.. Tapi its ok. Ianya fun utk membuat review. Well done buat semua yg berjaya. :D
    Entri terbaru Ismail N – Denaihati – A Short ReviewMy Profile

  14. tak pe rezeki x de… tahniah semua yg berjaya..
    Entri terbaru AUC – Pak Cik Kena Demam Denggi Tiada Harapan Dah!My Profile

  15. Alhamdulillah tersenarai pada tangga ke 19 :)
    Entri terbaru profhariz – Panduan Solat Tarawih Amalan Sepanjang RamadhanMy Profile

Trackbacks

  1. [...] baca.hehe.Orait,straight to the point,sebenarnya FA nak ucapkan jutaan terima kasih kepada blogger Denai Hati a.k.a DH kerana sudi pilih FA sebagai salah seorang pemenang hasil penyertaan FA dalam Review Muka [...]

  2. [...] syarat yang diminta dan sekaligus termasuk dalam 24 blog lain yg turut memenangi hadiah yg sama. Klik sini utk melihat senarai penuh pemenang. Terima kasih [...]

  3. [...] ini, pihak Denaihati telah mengumumkan Blogger Malaysia yang telah menenulis weview tentang muka blog baru Denaihati. Sebanyak RM3050 telah dihadiahkan kepada mereka. Siapa yang menang, bolehlah claim hadiah [...]