Review Final Contest Acer Aspire One

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, contest Hidup Untuk Memberi yang menyediakan hadiah utama Acer Aspire One tinggal sebulan sahaja. Persaingan semakin panas terutamanya untuk top link referrer. Alhamdulillah semakin ramai peserta baru join contest. Kedudukan 10 pemenang memang sentiasa berubah dan ini bermakna semua masih berpeluang yang penting kena betul-betul fokus di bulan terakhir ni.

15Malaysia Top Link Referrer sehingga 30/11/2010.

1. Yanmieonline.com

2. ibuntu.co.cc

3. Amriawan.blogspot.com

4. Stewardjohn.com

5. Ariffshah.com (tidak bertanding)

6. Benashaari.com

7. Zonbebas.com

8. Hanspunyablog.blogspot.com

9. Kulanzsalleh.com

10. Azuanrazi.com

11. Kujie2.com (tidak bertanding)

12. Emilayusof.com (tidak bertanding)

13. Blog.mohdisa.com

14. Aizuddin.com

15. Zuriey86.blogspot.com

Hadiah untuk Denaihati 2010 Top Link Referrer yang sedang menjadi rebutan peserta :

Hadiah pertama : 1 x Notebook Acer Aspire One

Hadiah kedua : 1 x RM500.00

Hadiah ketiga : 1 x RM250.00

Hadiah Saguhati : 7 x RM100.00

15Malaysia Top Commentator sehingga 30/11/2010.

1. Steward John
2. Bang Iwan (Indonesia)
3. Mieran
4. Munir ardi (Indonesia)
5. Dya
6. Fais (Indonesia)
7. Aduka
8. Pisyek
9. Zuriey
10.Ajuera
11.Anazkia (Indonesia)
12.Yangbaik
13.Incik RestNrilekS
14.Suzierahman
15.Mj

Hadiah untuk Denaihati Top Commentator yang sedang menjadi rebutan peserta :

Hadiah pertama : 1 x Notebook Acer Aspire One

Hadiah kedua : 1 x RM500.00

Hadiah ketiga : 1 x RM250.00

Hadiah Saguhati : 7 x RM100.00

Kepada semua peserta teruskan usaha sehingga saat terakhir. Semua belum dikira pemenang selagi contest belum ditutup secara rasmi. Ingat mungkin anda tidak dapat notebook tapi hadiah cash pun sangat hebat tu.

[ad#nuffnang336]

494 Comments

    1. Salam, boleh aje bang iwan sbb now trafik blog saya berkurangan..ehhee, udah kurang main dengan entry SEO :P, so saingan sangat sengit sekarang ini, silap2 bang iwan duduknya atas sekali 🙂

    2. Macam mana pulak Bang Iwan tahu ni? Mana tahu bang Iwan berada diposisi pertama.. banyak jer blogger dari Indonesia masuk dekat sini kan.. saya yakin semuanya masuk daripada blognya Bang Iwan. hehe

  1. salam,
    agak lama jugak tak menjengah kat sini
    blog sendiri pun tak update jugak…
    rasa rindu kian menebal pulak
    nak turut serta dalam keriuhan contest acer asp…
    namun apakan daya… masa merubah segalanya… huhuhu…
    sedeyh nieh…
    Curahan rasa yangbaik @ ..Isu Makan HatiMy Profile

            1. Haha.. terima kasih kak Yan.. bengkak tu memang bengkak tapi kena habiskan juga apa yang telah di mulakan dulu kan.. tak best nak buat kerja separuh jalan.. orang kata alang-alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan.. haha

  2. Pingback: Hidup Untuk Memberi : Sebulan menangi Acer Aspire One | Ali al-ridha.com/blog

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!