Rakan Denaihati Network

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ramai rakan blogger yang sering singgah berhasrat nak berkongsi link di blog denaihati. Untuk menghargai kesetian rakan denaihati network 1Dunia yang singgah senyap-senyap dan meninggalkan jejak kata setiap hari makanya entri ini khas untuk memberi ruang kepada semua.

Sila tuliskan dengan ringkas, padat dan menarik tentang blog anda sehingga terliur kita semua nak menjengok di ruangan komen dan tinggalkan link entri paling popular di blog anda di commentLuv. (maaf komen-komen yang lain akan di kira spam). Link khas untuk rakan denaihati juga telah disediakan di header blog denaihati untuk memudahkan access terus ke blog rakan yang ikut serta.

Kepada rakan denaihati network yang telah bersama Fanpage Facebook, Twitter, Aweber, Subscribe RSS dan Denaihati Member (yang daftar dapat dofollow link) semua dijemput untuk mempromosi blog secara percuma dengan klik banner promosi percuma di sidebar. Semuga cara ini sedikit memberi manafaat kepada semua.

Semua tunggukan pengumuman contest dan insentif terbaru yang akan diumumkan dari masa ke semasa khas untuk rakan denaihati network yang dah follow samada Fanpage Facebook, Twitter, Aweber atau Subscribe RSS.

Program “Sepetang Bersama Blogger” juga bakal dianjurkan untuk semua rakan denaihati network. Semuga kita semua dapat berkongsi ilmu dan rasa membina generasi 1Dunia yang berjaya.

Terima kasih semua Rakan Denaihati Network tanpa kalian siapa lah aku. Sudikan juga baca kisah rakan blogger @ Kisah Blog Anda.

Comments

 1. says

  Assalamualaikum,

  Saya juga ingin kongsikan beberapa maklumat dan juga tutorial mengenai laman web. Semoga ilmu yang saya kongsi di blog ini akan lebih beri manfaat pada sahabat2 saya disini. :-)
  Entri terbaru PSZ – Securekan Folder Upload AndaMy Profile

 2. says

  Assalamualaikum..

  Tuan Denaihati,

  Saya ada satu artikel yang nak dikongsikan di blog Denaihati.. Saya rasa artikel tersebut bermanfaat kepada seluruh rakyat Malaysia..

  Bagaimana saya nak menghantar artikel tersebut kepada tuan?
  Entri terbaru Anuar – Cabaran SEO Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

Trackbacks

 1. […] dua tips yang aku guna selepas membaca entri Tip Senang Cari Blog CommentLuv di blog ariffshah dan Rakan Denaihati Network melalui denaihati membantu aku sebagai seorang blogger baru mendapatkan pendedahan dalam dunia blog […]