Perancangan Wang dari Sekarang hadiah dari Kak jie

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, yang ditunggu sudah tiba. Hadiah menang contest mudah kuji2.com dah sampai melalui Pos Ekspress. Buku Perancangan Wang dari Sekarang coretan Pakdi pengasas komuniti BicaraJutawan.com menjadi hadiah yang sungguh berharga dari Kak Jie. Buku yang sungguh menarik untuk aku menambah ilmu dalam perancangan wang bak kata Azman “Mengurus kewangan dalam hidup ini bagai bermain teka silang kata. Satu huruf berubah aliran tunai turut berubah“.

Buku tulisan Pakdi

Ramai yang fikir perancangan kewangan hanya boleh dilakukan apabila kita ada banyak duit. Pemikiran begini adalah tersangatlah salah. Kebanyakan orang yang kaya raya bukanlah dilahirkan kaya tetapi mereka menjadi kaya kerana telah merancang wang mereka dari awal. Begitu juga ada yang kata nak memberi dan bersedekah kena tunggu kaya. Sebenarnya merancang wang dan memberi dari awal adalah tips untuk menjadi kaya … kenapa tak percaya???

P/s : Buku ini berharga RM 17.50 dan boleh dibeli di kedai-kedai buku MPH, BookCafe.com.my, pts.com.my atau melalui Pakdi sendiri di Buku @ Pakdi.net

[ad#advertlets336]


Spread the love

110 Comments

    1. Setuju.. tapi kadang2 benda ni hanya berlaku pada awal jer.. bila dah lama2 tu, gerenti ada jer suara2 sumbang yang mempengaruhi kita supaya tidak buat benda tu.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!