Nizar : Keputusan Contest Weblog Popular 1Malaysia

1. Terima kasih kepada semua yang KLIK link DapatWang Denaihati untuk hari Jumaat dari 12.00 am – 11.59 pm. Jumlah pendapatan yang diperolehi ada RM21.64. Jumlah keseluruhan yang akan didermakan ke Tabung Pembinaan Sekolah Agama Ghufran adalah RM21.64 + RM56.40 + RM8.20. Semuga Allah memberi balasan yang baik kepada semua.

2. Aku memohon maaf oleh kerana urusan keluarga yang agak mendesak insyallah keputusan Contest Weblog Popular 1Malaysia akan hanya diumumkan awal minggu depan. Keseluruhan analisa contest sudah diperingkat akhir. Kepada pemenang harap bersabar tak lari gunung dikejar.

@ Haloo “bila boleh dapat payment untuk pemenang weblog popular 1 malaysia?

3. Aku ni tak berapa pandai tentang SEO dan KEYWORDS ni. Tapi setelah buat Contest Weblog Popular 1Malaysia dapatlah sikit ilmu. Rupanya kalau keywords kita bagus pasti blog kita akan dilawati oleh teman-teman yang tidak dikenali. Tak sangka juga apabila blog ini menerima ramai teman-teman baru daripada beberapa keywords yang berkedudukan top 10 di ranking google.Selain keywords Weblog Popular 1Malaysia keywords lain yang berjaya menjadi top 10 google dan membawa teman-teman baru adalah Seks Pagi, Selsema Babi, Mantik Hani, Sekolah Agama Ghufran dan Dapat Wang. Aku juga baru tahu untuk keywords ni kekal di top 10 ranking google, kita mesti selit sesekali sekala keywords tersebut dalam entri yang baru. Aku juga terjumpa cara supaya blog kita tersenarai di Malaysiakini. Caranya setiap tajuk blog kita mesti diselitkan dengan keywords NIZAR. Jadi aku cuba selitkan keywords NIZAR ditajuk entri ni sebagai percubaan nak tengok samada menjadi atau tidak teori aku ni. 

Selamat berhujung minggu kepada semua teman baru dan lama. Semuga semua mendapat redha ALLAH swt hendaknya.

---

  1. Untuk sehari jer bro boleh dapat sebanyak tu? entah kalau sehari 25 sen pun tak dapat agaknya kalau dekat blog saya tu.
    Entri terbaru Steward John – How to- Configure and setup custom domain on bloggerMy Profile

  2. tahniah ya buat bro DH….
    dapat wang yang banyak ni…

Artikel pilihan...close