My #toshibaultrabook contest

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, semangat Toshiba Portege Z830 Ultrabook semakin hangat dikalangan pembaca setia blog Denaihati. Untuk menambahkan kehangatan Toshiba Intel Challenge telah sudi untuk menaja hadiah untuk Rakan Denaihati yang paling kreatif. Sepasang Toshiba Compact In-Ear Earphones EMI with Mic akan dimiliki oleh seorang pembaca yang paling bertuah.

Kepada yang nak tahu kehebatan Toshiba Compact In-Ear Earphones EMI with Mic boleh baca entri di blog Emilayusof.com memang menarik dan tidak boleh dilepaskan begitu sahaja.

Tugasnya bukan susah sangat pun hanya perlu buat buat satu entri ringkas dan tinggalkan link entri tersebut diruangan komen di bawah. Dalam entri tersebut   Rakan Blogger hanya perlu menjawab salah satu daripada soalan di bawah iaitu :

My #toshibaultrabook lebih ringan daripada …..

atau

My #toshibaultrabook wakes up faster than ….. (boleh translate kebahasa Melayu)

Rakan Blogger boleh baca entri Toshiba Intel Challenge yang lepas untuk mengetahui berat dan kepantasan Toshiba Portege Z830 Ultrabook. Jadi jawapan anda pastilah memilih satu produk yang lebih ringan dan lebih pantas daripada Toshiba Portege Z830 contohnya :

My #toshibaultrabook lebih ringan daripada Nikon D90 yang dimenangi oleh Blogger MJ.

atau

My #toshibaultrabook wakes up faster than loading Denaihati blog.

Apa lagi jom ikut serta contest yang akan berakhir pada 11.59pm, 23/4/2012.

My #ToshibaUltrabook Contest

The Toshiba Portégé Z830 UltrabookTM Inspired by Intel is the world’s lightest 13” UltrabookTM with the most complete set of ports. This post is brought to you by Toshiba and Intel. Join the conversation on the Toshiba Portégé Z830 Ultrabook, Inspired by Intel at www.facebook.com/ToshibaNotebookPC.


Spread the love

156 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!