Makcik Hajjah Sitt AlWuzara terdedah oleh GaySec #OpsRamadhan

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, kisah Makcik Hajjah Sitt AlWuzara yang menghina Islam memang panas dan memanaskan hati ramai umat Islam di Malaysia. Fenomena Murtad di Malaysia memang terus menjadi misteri kerana tiada yang berani bertindak hanya kerana menjaga sensitiviti beragama di Malaysia. Tiada tindakan menyebabkan manusia seperti Makcik Hajjah Sitt AlWuzara berani menghina Islam dengan berselindung di belakang Blog, Twitter dan Facebook.

Wajah Makcik Hajjah Sitt AlWuzara

Sumber Gambar : Website GaySec

Terima kasih kepada GaySec yang berusaha keras menyingkap siapa Makcik Hajjah Sitt AlWuzara melalui #OpsRamadhan. Nak tahu detail siapa dan bagaimana Makcik Hajjah Sitt AlWuzara didedahkan terus je ke lawan website GaySec @ http://www.gaysec.org/. Geram juga aku tengok minah ni tapi mari kita doakan semuga ALLAH SWT beri hidayah pada beliau dan semua Rakan Murtad Malaysia.

Mesti juga baca :

[ad#serverfreak]

---

  1. kondisi ini sangat mengkhawatirkan
    Entri terbaru obat herbal xamthone plus – Obat jantung koronerMy Profile

  2. mokcik…mokcik..
    bakpo laaa…
    Entri terbaru wany – Pramugari koma di tanah suci…MESTI BACAMy Profile

  3. ini permainan org celaka tu…
    Entri terbaru amie7834 – Tips menaikkan Berat Badan Secara SihatMy Profile

  4. auuuuu…..

  5. penal code says:

    PENAL CODE

    SECTION 298: Uttering words, etc., with deliberate intent to wound the religious feelings of any person

    SECTION 298. Whoever, with deliberate intention of wounding the religious feelings of any person, utters any word or makes any sound in the hearing of that person, or makes any gesture in the sight of that person, or places any object in the sight of that person, shall be punished with imprisonment for a term which may extend to one year or with fine or with both.

    SECTION 298A: Causing, etc., disharmony, disunity, or feelings of enmity, hatred or ill-will, or prejudicing, etc., the maintenance of harmony or unity, on grounds of religion

    SECTION 298A. (1) Whoever by words, either spoken or written, or by signs, or by visible representations, or by any act, activity or conduct, or by organizing, promoting or arranging, or assisting in organizing, promoting or arranging, any activity, or otherwise in any other manner

    (a) causes, or attempts to cause, or is likely to cause disharmony, disunity, or feelings of enmity, hatred or ill will; or

    (b) prejudices, or attempts to prejudice, or is likely to prejudice, the maintenance of harmony or unity, on grounds of religion, between persons or groups of persons professing the same or different religions, shall be punished with imprisonment for a term of not less than two years and not more than five years.

    SECTION 125: Waging war against any power in alliance with the Yang di-Pertuan Agong

    SECTION 125. Whoever whether in conjunction with the enemies of the Yang di-Pertuan Agong or otherwise wages war against the Government of any power in alliance or at peace with the Yang di-Pertuan Agong(Ketua Agama Islam), or attempts to wage such war, or abets the waging of such war, shall be punished with imprisonment for life, to which fine may be added; or with imprisonment for a term which may extend to twenty years, to which fine may be added, or with fine.

    Definition of War

    2.
    a. A condition of active antagonism or contention:
    b. A concerted effort or campaign to combat or put an end to something considered injurious: the war against acid rain.

    SECTION 108: Abettor

    SECTION 108. A person abets an offence who abets either the commission of an offence, or the commission of an act which would be an offence, if committed by a person capable by law of committing an offence with the same intention or knowledge as that of the abettor.

  6. owner blog ini juga harus memohon maaf keatas tertuduh kerana menyebarkan alfitnatul..
    rujuk maaf secara terbuka oleh pihak http://www.gaysec.org/ .

    assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

    kami mengaku informasi yg kami terima dari pelbagai sumber (anonymous) ini
    tidak disemak terlebih dahulu dimana akhirnya informasi tersebut telah membawa
    kepada rujukan yg salah terhadap mangsa (Arlen Tan) dan bukan target kami yg
    sebenarnya.

    Dikesempatan ini kami ingin memohon maaf kepada Arlen Tan dan pihak2 penyokong
    beliau. Kami amat berasa kesal atas apa yang berlaku. Namun begitu kami amat
    berharap agar Arlene boleh mendapatkan kaunseling dari Jabatan Agama Islam
    mengenai kekeliruan agama yg dihadapinya.

    Berkenaan dgn ops3 ini pula..kami tidak akan melepaskannya(release) secara
    umum. Dimana ianya tidak bersifat peribadi pada individu2 tertentu, tetapi
    lebih menjurus kepada pertubuhan sesebuah organisasi dan pergerakan tertentu.
    Apakah ada kena mengena dgn isu2 yg berbaur keagamaan pada masa kini? Jangan
    beri kami jawapan anda..simpan dan jgn berikan sebarang spekulasi sendiri.
    Biarkan pihak berkuasa menjalankan tugas mereka.

    Dengan penuh rasa rendah diri sekali lagi kami memohon maaf pada Arlene Tan
    atas bala yg diterima olehnya berpunca dari kecuaian kami.

    Terima kasih kepada Fanpage Pendedahan Ekslusif Siapa Sebenarnya Sitt Al
    Wuzara yg mana kami boleh sifatkan mereka mengenali siapa sitt yg sebenarnya?

  7. Wrong fact

  8. Makcik Shit ni rasanya dah kantoii.. tu yang mati-mati back-up. Cara yang digunakan adalah reverse pshycology.
    Hanya ada 2 teori saja : 1) AT adalah Makcik Shit atau 2) Makcik Shit kenal /ada hubungan dgn AT.
    Kalau polis betul2 siasat, mesti confirm dapat tahu siapa.. Tolong sapa-sapa pergi buat repot dibalai supaya polis boleh mulakan siasatan. Polis hanya boleh siasat jika ada laporan.

  9. And some even wanted to kill her? For eg, the commentator named ‘bk’. Nak bunuh? Did Islam even teach you to kill other beings? Wow, looks like you’re the twisted one.

    And this web admin better take the post down.

  10. You all are all blinded by false facts and lies. Without solid proof, all of you just blinded supported this so-called hackers that name themselves GaySec?

    http://unmsia.com/gaysec-says-sorry-for-fucking-up/
    http://unmsia.com/the-truth-behind-gaysecs-accusations/

    Even they themselves has made a public apology.

    YOU ALL NEED TO get your FACTS RIGHT before falsely accusing someone. And I’m purely disgusted seeing some comments here saying you dislike her just because she’s an Atheist. Would you like it if someone said that same thing about you and your religion?

    Clearly that anyone that accused her with this blind news and hating her has sinned. Enjoy repenting.

  11. kita tunggu apa tindakan pihak yg terbabit utk membanteras dan menulenkan semula mereka yg terlibat…

    wanau’zubillah

    • sekiranya org itu sudah melebihi n telah melampau menghina islam….n binatang berasa dya sgt hebat…..dya dh bngga apabila dya dh murtad……marilah kita BUNUH sahaja dya……..kita ada hak untuk menjaga kemuliaa islam……islam agama kita…….sama lah law kita anggap ibu bapa kita sbgai org yg pling kita kita syg….law kita hina dya….kita jadi derhaka….kita benci dya….kita mesti mersakn dya sperti binatang…..so bg makcik yg merasakan dya haajjah itu…dya anggp ibu bapa dya seperti itulah kan…..so….kita dh bg nasihat kan…kta dh wat everything utk realize kan dya…better untuk mnjga islam….kita bunuh shaja dya…..

    • budak silat.. says:

      kita kalau benda macam nie mmg hebat..marah sane sini..tapi tau tak?/kita kadang2 jahil jugak..manusia mmg tak sempurna..kita kne sama2 bimbing balik manusia yg tersesat dari agama kita yg mulia nie..bukan kita ganyang die balik..lg pon ape yg kita dapat??aku bukan nak sebelah sape2..juz aku nak mengingat kan…salam ramadhan..

  12. Anonymous says:

    1. kenapa dalam pendedahan Gaysec, gambar Arlene Tan kena ganding dgn gambar Asy’ari J. Asni? 

    2. dari segi senyum dan bentuk hidung, Arlene Tan ngan Asy’ari J. Asni lebih kurang sama. kalau nak kata adik beradik, nama lain. ye tak?

    3. Asy’ari J. Asni adalah seorang gay dan Makcik Sitt juga dalam penilikan umum mungkin seorang ‘gay’ atau ‘pondan’ ? kebetulan?

    4. Asy’ari J. Asni juga salah seorang member dalam FB group Murtads in Malaysia and Singapore. 

    5. dalam profile Asy’ari J. Asni tercatit “Lives in Singapore”. Makcik Sitt Al-Wuzara juga pernah di katakan mungkin bukan warga Malaysia. Dan Makcik Sitt juga pernah mengakui adalah founder group tersebut. 

    6. kebanyakkan post dari Makcik Sitt di WP nya byk menggunakan gambar Lady-GaGa. salah satu music atau celebrity yang diminati Asy’ari J. Asni ialah Lady-GaGa tapi ini mungkin tidak penting kerana sesiapa pun boleh meminati Lady-GaGa.

    http://www.formspring.me/ashjohann

    https://lh6.googleusercontent.com/-8y_uu4mDImg/Telh8dRRR0I/AAAAAAAAAPs/Bd4pTajyvl0/Picture+194.png

    then refer to Asy’ari J. Asni DOB in his FB account it’ll show 5th October.

  13. semog isu nie akan selesai secepat yang mungkin…..
    Entri terbaru Dezaman Cottage – KLCC Breastfeeding Flash Mob 2011My Profile

  14. Salam Semua….korang tak yah la layan dengan orang2 macam ni…biarkan je lah dia nie…biar Allah balas perbuatan dia ni….nnt orang yang buat kerja ni taw gak bila dah ajal….hal ni pun kita x leh nak salahkan dia…sbenarnya kita smua umat islam salah…kurang buat dakwah…terutama saya la…jangan terkesan dengan macik ni…mari kita sama2 buat dakwah…agar perkara ni x berlaku lagi…

Trackbacks

  1. […] dan salam 1Dunia, isu panas Makcik Hajjah Sitt AlWuzara semakin panas menjadi viral pantas sehingga menjadi top 10 carian di Google. Kemarahan umat Islam […]

  2. […] dengan pembongkaran identiti sebenar Makcik Hajjah Sitt AlWuzara yang dibuat oleh hacker Gaysec baru-baru ni, aku tak boleh nak percaya seratus peratus. Melainkan […]

  3. […] Detail Baca di #OpsRamadhan: membongkarkan identiti `Makcik Hajjah Sitt AlWuzara` dan Denaihati.com. […]

  4. GAYSEC Telah Mendedahkan Identiti Makcik Hajjah Sitt AlWuzara! | AkuFakhrul.Com says:

    […] #part02slide tentang identiti Makcik Hajjah Sitt AlWuzara Sumber: AkmalHilmi, Beta.my &  DenaihatiKata aku:Owhhh..camni rupanya wajah Makcik Hajjah Sitt AlWuzara tu yer…sah-sah merosakkan […]

  5. Makcik Hajjah Sitt AlWuzara dibongkar! | Cili Hati says:

    […] boleh dapatkan artikel menarik di blog Denai Hati dan Beta. Tweet This entry was posted in Berita and tagged arlene tan, kisah tauladan, makcik […]

  6. […] Hajjah Sitt AlWuzara yang berselindung di blog,facebook dan juga twiiter selama ini melalui sumber denaihati…melalui sumber dari beta.my terdapat persamaan dan perbezaan IC lama Makcik Hajjah Sitt […]

Artikel pilihan...close