Kuasa TWITTER

Sebelum cerita nak tanya dulu ANDA dan join TWITTER ke? Aku dah join TWITTER sejak beberapa bulan dulu dan pernah jadi top 15 Twitterholic.com untuk Malaysia. Ketika aku menulis ni ranking 10,739 di dunia dan di Malaysia ranking 20. Kalau mengikut twittercounter.com ketika menulis ni aku ada 2961 follower.

Dalam tempoh sebulan ni aku dapat 2 berita penting melalui Twitter. Berita pertama adalah kematian Micheal Jackson yang aku nampak dalam satu posting di twitterfox.com. Dari pesanan ringkas di Twitter itu baru aku cari maklumat lebih lanjut kematian MJ di Yahoo. Berita yang kedua aku terima dari @khairykj tentang PPMSI dimansuhkan. Sebelum ini pun aku selalu dapat berita terkini melalui Twitter sebelum dikeluarkan di Berita samada di CNN atau TV3. Itulah kuasa TWITTER dalam menyebarkan berita dan gossip terkini. TWITTER adalah kuasa informasi terkini dan juga kuasa make money online yang terbaru. Aku sekarang pun sedang aktif promosi Contest melalui Twitter dan bantu retweet #dhretwt entri rakan blogger yg lain.

Kepada yang belum join jom join TWITTER dan follow @Denaihati.

Mudah je nak join pergi ke Twitter.com > Masukan Nama contoh aku guna DENAIHATI > Masukan Email yahoo atau gmail atau apa je boleh > Masukan Password biarlah yang susah sikit supaya tak kena hack > dan Klik SIGN UP .. mudahkan.

Terima kasih kepada yang terkini dah follow …

[ad#Twitter]

34 Comments

  1. Dah lama guna twitter.. dan dah lama follow denaihati.. hehe
    .-= MediaHehe´s last blog ..Gambar Bogel Teletubbies =-.

  2. dya pn dh join twitter, mase 1st time dya join da xambil pusing sgt kot nga app twitter ni sbb fungsi pn hmpir sama ngan FB kn…tp lepas tu cam agak obsessed kot….pape pn, twitter mmg kool !
    .-= Dya´s last blog ..Sami Yusuf =-.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!