Karnival Industri Asas Tani Rugi Tak Datang

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, dibawa terus dari lokasi Karnival Industri Asas Tani lokasi di MAEPS, Serdang sempena Majlis Perasmian Pasaraya My Agro Hypermart. Karnival bermula jam 10.00 am 6/1/2012 dan akan tamat pada 10.00 pm 8/1/2011. Apa lagi joom ramai-ramai kita menyokong produk IKS tempatan.

Aku datang bersama gadget impian ramai Blogger, iPhone 4S dan hasilnya :

20120106-103408.jpg

20120106-103536.jpg

20120106-103623.jpg

20120106-103707.jpg

Rugi tak datang kerana ada berbagai aktiviti menarik, diskaun produk IKS hingga 20%, hadiah seperti iPhone 4S, iPad 2 dan TV LCD 40″ disediakan untuk pengunjung bertuah serta terbaik pada 8/1/2012 dapat bertemu dengan ramai Blogger seluruh Malaysia.

20120106-112756.jpg

20120106-112856.jpg

20120106-122323.jpg

---

  1. alamak… jauh nye nk g…
    Entri terbaru Amir – Download Movie Songlap (2011) DVDRipMy Profile

  2. bes nie..tp cam xdpt nak pegi..
    Entri terbaru syu90 – bertukar ke shoutbox baruMy Profile

  3. besarnya.. ingatkan kecil2 ja.. hebat2..
    Entri terbaru CMRatu – Perhimpunan 901 realiti atau fantasi?My Profile

  4. rugi untuk sesiapa yg duduk jauh mcm sy ni.. :(
    tak dapat nk pergi..
    Entri terbaru zie fauzi – Jom Ramai-Ramai Sertai Zonkita.orgMy Profile

  5. agro hypermart mmg menari…nanti nak try pergi..
    Entri terbaru jedi – Culture ShockMy Profile

  6. insyaallah klu ada kesempatan, singgah kejap esok pagi. bro DH leh banjer air ek.
    Entri terbaru Cik Lily Putih – Pelancaran Terhebat IPHONE 4S & IValue Plan Dari Maxis Kepada Pelanggan Setianya.My Profile

  7. salam..
    nak juga ke sana
    kalau ada nasa nanti
    sampai 8 hb..ada masa
    lagi nih :)
    Entri terbaru zulkbo – Piala Sumbangsih 2012 : Misi Kelantan Tewaskan Negeri Sembilan (Live)My Profile

  8. mesti banyak produk menarik ni. jom! jom! :)

  9. Ada meeting point untuk blogger ker nanti DH,maklumlah orang ramai nanti susah nak jumpa pulak.Kalau ada meeting point senang :)
    Entri terbaru azman – Renungan Jumaat : Aku nampak!My Profile

  10. jauh laa dri rumah..

  11. Salam, oh besok petang kalau rajin boleh pergi sebab malam tu memang ada kat serdang tengok speedcity :)
    Entri terbaru yanmie – Projek Diet YanmieMy Profile

  12. peluang terbaik nak lihat produk IKS yg 100% buatan tempatan
    Entri terbaru Adib – Hear Me NowMy Profile

  13. kalau petang ni datang, bro ilham ada tak? =)

  14. wah..banyaknya gerai
    Entri terbaru rosezha – Voucher RM200 untuk Pelajar IPTAMy Profile

  15. masih sempat ni nak datang. Hari ni tak dan la. Esok mungkinn…
    Entri terbaru titan – Pertandingan Pengalaman Kena Denda di SekolahMy Profile

Trackbacks

  1. [...] Rumus Simple Future Tense adalah sebagai berikut: Positif (+) Subject + am/is/are + going to + verb I + object Subject + will/shall + verb I + object Negatif (-) Subject + am/is/are + not + going to + verb I + object Subject + will/shall + verb I + object Tanya (?) Am/is/are + subject + going to + verb I + object Will/shall + subject + verb I + object [...]