Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

iPad 2 untuk teman setia

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, iPhone 4 memang jadi gadget kesayangan yang banyak membantu urusan bisnis seperti monitor dan jual beli saham bskl dan gold serta promosi produk. Lebih mantap lagi iPhone 4 juga bantu komunikasi antara keluarga dan teman-teman melalui call, video call, sms, twitter, iGtalk dan Facebook. Sangat berminat dengan iPad tetapi belum bersedia nak beli kerana nak tunggu iPad 2 yang lebih canggih.

Heboh berita yang iPad 2 atau ada yang bagi iPad too akan dilancarkan pada 2/3/2011. Ini berita gembira sebab dah lama juga menunggu. Spec iPad 2 berdasarkan informasi di blog All Things D : Analysts expect the iPad 2 to be thinner than its predecessor and feature an improved display, as well as front-facing camera and Facetime video chat support. And some reports suggest it will be powered by one of Qualcomm’s multimode chips and will run on both GSM and CDMA-based networks around the world. Memang canggihlah ada ala-ala iPhone 4.

Apple iPad 2 mengikut carian Google

iPad telah terjual lebih dari 15juta unit di seluruh dunia walaupun mendapat saingan hebat dari Samsung Galaxy Tab dan beberapa brand yang lain. Memang hebat betul pengaruh iPad ni sehingga boleh mengubah cara hidup manusia.

Ada ke yang minat nak memiliki iPad 2 ni? iPad 2 akan menjadi milik seorang teman setia blog ini. Bagaiman caranya? Tunggukan pengumuman hari Jumaat ni.

[ad#nuffnang336]

---

  1. jelousnye tengok ada orang guna ipad ini dimeja sebelah je..masa makanlak tu…
    Entri terbaru Syarih – Tips Jimat Belanja DiBulan Ramadan.My Profile

  2. I personally think the only way to fully maximize adfly is by having a blog with decent traffic and adding a script like this to it lhttp://howtohacklife101.blogspot.com/2011/07/monetize-your-blog-using-auto-script.html

  3. best nye…nak gak dpt ipad2…

  4. cam best je tawaran nie.. heheh

  5. Berapa harga terkini untuk ipad 2 ni?ada yang tau?

Trackbacks

  1. […] ini beliau kembali membuat contest dimana pemenang akan memenangi Apple iPad 2 sebagai hadiah utama..haha..sungguh menarik hadiah itu..iPad 2 dah pun dilancarkan pada 2/3/2011 […]

  2. […] ini beliau kembali membuat contest dimana pemenang akan memenangi Apple iPad 2 sebagai hadiah utama..haha..sungguh menarik hadiah itu..iPad 2 bakal dilancarkan pada 2/3/2011 oleh […]

  3. iPad 2 untuk teman setia | Denaihati…

    Assalamualaikum dan salam 1Dunia, iPhone 4 memang jadi gadget kesayangan yang banyak membantu urusan bisnis seperti monitor dan jual beli saham bskl dan gold…

  4. […] This post was mentioned on Twitter by Denaihati, Merpati Putih. Merpati Putih said: iPad 2 untuk teman setia http://bit.ly/gTwWho (via @denaihati) […]

Artikel pilihan...close