iPad 2 atau Samsung Galaxy S II

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, kedua-dua gadget iPad 2 dan Samsung Galaxy S II menjadi kegilaan ramai kaki gadget seluruh dunia. Setiap satu ada kelebihannya mengikut cita rasa kaki gadget. Alhamdulillah dengan izin Allah aku antara yang bertuah kerana sudah berpeluang bermain dengan kedua-dua gadget ini.

Semua sedia maklum contest iPad 2 Malaysia sudah berakhir cuma keputusan je belum keluar. Agaknya lah kalau aku tukar hadiah iPad 2 kepada Samsung Galaxy S II ok ke? Apa komen semua peserta contest iPad 2 Malaysia.

 

iPad 2 gadget terbaru di pasaran

Aku juga bercadang nak tambah lagi 2 unit jadi 3 unit iPad 2 atau Samsung Galaxy S II. Cuma top 10 perlu membuat tugasan khas yang akan diumumkan dalam minggu ini. Hadiah pemenang akan diserahkan di Majlis pelancaran rakan niaga eQurban.com pada 18/6 di Hotel Equatorial, Bandar Baru Bangi.

Samsung Galaxy S II

So apa kata teman2 nak iPad 2 atau Samsung Galaxy S II?

Nota : Terima kasih kepada eQurban.com yang sudi jadi sponsor utama. Kepada blogger yg belum jadi rakan niaga eQurban.com jom lah just klik Rakan niaga di http://equrban.com. Banyak insentif yang akan disediakan untuk rakan niaga eQurban bisnis sambil beramal antaranya package lawatan percuma ke Kemboja.

---

  1. Bila la dapat pegang ipad ni.. memang jadi idaman
    Entri terbaru Steward John – How to monetize your blog | Earn with NuffnangMy Profile

Trackbacks

  1. […] spesifikasi yang ada pada Note ni, peranti saiz 5.3 inci, Super Amoled HD lebih advance lagi dari Samsung Galaxy S II. Sebelum ni contest iPad 2 Malaysia yang saya sertai hanya cukup makan(saguhati) tersenarai […]

Artikel pilihan...close