iPad 2 atau Samsung Galaxy S II

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, kedua-dua gadget iPad 2 dan Samsung Galaxy S II menjadi kegilaan ramai kaki gadget seluruh dunia. Setiap satu ada kelebihannya mengikut cita rasa kaki gadget. Alhamdulillah dengan izin Allah aku antara yang bertuah kerana sudah berpeluang bermain dengan kedua-dua gadget ini.

Semua sedia maklum contest iPad 2 Malaysia sudah berakhir cuma keputusan je belum keluar. Agaknya lah kalau aku tukar hadiah iPad 2 kepada Samsung Galaxy S II ok ke? Apa komen semua peserta contest iPad 2 Malaysia.

 

iPad 2 gadget terbaru di pasaran

Aku juga bercadang nak tambah lagi 2 unit jadi 3 unit iPad 2 atau Samsung Galaxy S II. Cuma top 10 perlu membuat tugasan khas yang akan diumumkan dalam minggu ini. Hadiah pemenang akan diserahkan di Majlis pelancaran rakan niaga eQurban.com pada 18/6 di Hotel Equatorial, Bandar Baru Bangi.

Samsung Galaxy S II

So apa kata teman2 nak iPad 2 atau Samsung Galaxy S II?

Nota : Terima kasih kepada eQurban.com yang sudi jadi sponsor utama. Kepada blogger yg belum jadi rakan niaga eQurban.com jom lah just klik Rakan niaga di http://equrban.com. Banyak insentif yang akan disediakan untuk rakan niaga eQurban bisnis sambil beramal antaranya package lawatan percuma ke Kemboja.


Spread the love

78 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!

Think Quran